ΧΟΥΡΙΕΤ:ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ 2000 “ΑΝTΑΡΤΕΣ” ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ….

Rebel fighters run during a battle against Syrian government soldiers in Handarat, on the northern outskirts of Aleppo, in this file photo. Turkey and the US will train around 2,000 Syrian militants at a Turkish base. AFP Photo

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στρατιωτικά στελέχη των ΗΠΑ και της Τουρκίας συναντήθηκαν στην έδρα του Γενικού Επιτελείου στην Άγκυρα για τρίτη φορά για να συζητήσουν τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση 2000  μετριοπαθών αποκεφαλιστών ισλαμιστών της συριακής αντιπολίτευσης που κανακεύει ο Ομπάμα κι ο σουλτάνος.Οι μάσκες των τζιχαντιστών έπεσαν πίσω από από αυτές φάνηκαν οι αληθινοί ένοχοι. Συμφώνησαν μάλιστα για τη χρήση του στρατιωτικού κέντρου εκπαίδευσης Hirfanli στο Kırşehir για την άσκηση των μετριοπαθών ενόπλων που σκοτώνουν με τον σιγαστήρα των ΜΜΕ που αποσιωπούν ότι είναι πράκτορες κατά της πατρίδας τους που την πολεμούν λυσσαλέα μαζί με 250.000 ξένους κατακτητές τζιχαντιστές.

Αξιωματούχοι από την Ευρωπαική Επιτροπή (EUCOM) , την Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (CENTCOM) και υψηλόβαθμα σταρτιωτικά στελέχη της Τουρκίας συμφώνησαν σε κάποιον αριθμό σημείων πάνω στην εκπαίδευση των μαχητών της συριακής ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης στην Τουρκία.

Μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) συμπεριλαμβανομένων σύριων Τουρκμένων θα εκπαιδευτούν στο κέντρο εκπαίδευσης Hirfanli στο Kırşehir ανέφεραν πηγές στην Hürriyet Daily.Οι αμερικανικές αρχές θα συμβάλουν στην εκπαίδευση.

Οι ΗΠΑ θα διοχετεύσουν αρχικά όπλα και πυρομαχικά για τη συριακή αντιπολίτευση αλλά και το κόστος της όλης εκπαίδευσης θα καταβληθεί από την Washington.

Περίπου 2000 σύριοι μαχητές προβλέπεται να λάβουν μια στρατιωτική εκπαίδευση που θα ξεκινήσει από τέλος Δεκεμβρίου.

Πηγές ανέφεραν ότι Άγκυρα και Ουάσιγκτον δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν και στην εκπαίδευση των Κούρδων του (PYD) οπότε οι ΗΠΑ θα τους καταρτίσουν στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Η Τουρκία επιμένει ομοίως σε μια πιο διευρυμένη τακτική που θα περιλαμβάνει την ανατροπή του Bachar al-Assad αλλά οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν την στοχοποίηση του al-Assad τώρα εκφράζοντας την ανάγκη να τεθεί ως προτεραιότητα η μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους. (hurriyetdailynews.com15/11/014)

Αυτό είναι ένα κραυγαλέο κι όχι κομψό διπλωματικό ψέμα.Από την ώρα που η συριακή αντιπολίτευση με τα κροκοδείλια δάκρυα της έφερε εκατοντάδες χιλιάδες τζιχαντιστές στη Συρία και είναι από την αρχή ο ορκισμένος εχθρός του Άσαντ που πολεμάει ως και σήμερα οι αμερικανοί που θα τους εξοπλίσουν και θα τους εκπαιδεύσουν έμμεσα πλην σαφώς πυροβολούν τον Ασαντ και στρέφονται κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του συριακού λαού που με θυσίες τον στηρίζει. Καταστρατηγούν για πολλοστή φορά στην ιστορία τους την ελεύθερη βούληση ενός λαού και υπονομεύουν την εθνική του κυριαρχία.Αποδυναμώνουν τον στρατό του για να τον παραδίδουν στους αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους.Ουσιαστικά δουλεύουν γι αυτό.Ο Ερντογανομπάμα….το νέο πολιτικό υβρίδιο.

ΥΓ στη μνήμη του δεσπότη που τον έφαγαν μπαμπέσικα Άγκυρα ,FSA και οι προστατευόμενοι Τσετσένοι των ΗΠΑ και στη μνήμη όλων των πεσόντων ηρώων του περήφανου κι ανυπότακτου συριακού λαού στρατού.

dimpenews.com