Η ΜΑΝΑ ΟΛΛΑΝΔΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

nj;bjbbbb

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Μια εκ των περίπου 40 κοριτσιών ολλανδικής υπηκόοτητας που βρίσκονται για Τζιχάντ στη Ράκα της Συρίας ήταν και η 19 χρονη Ολλανδή από το Μάαστριχτ που εξισλαμίστηκε στα 18 και αμέσως ριζαστικοποιήθηκε.Η μητέρα της Aisha , Monique αφηγείται την ιστορία της τον Σεπτέμβρη στην ολλανδική τηλεόραση, με την ελπίδα να πάρει ένα σημάδι ζωής από την κόρη της αλλά και να προειδοποιήσει άλλες μητέρες.

B .JB J

Έφυγε μέσω ισλαμιστικών δικτύων τον Φεβρουάριο για να παντρευτεί έναν διάσημο ολλανδό τζιχανιστή τουρκικής καταγωγής.

JLJBJJBJB.

Ο Συντονιστής για την Αντιτρομοκρατία και την Ασφάλεια Dick Schoof παρακολουθεί το φαινόμενο τη συνεχιζόμενης αποχώρησης  νεαρών γυναικών και  οικογενειών στη Συρία, όπου θα ενταχθούν στην ISIS. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του AIVD στη Συρία βρίσκονται περίπου  190 ολλανδοί “οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία εάν επιστρέψουν” (οπότε τους αφήνουμε να αποκεφαλίζουν  εκεί ….;).

bbbbbbbbbbbbbbbbbbnknn

Μέσα από το fb  η  Aisha ειδοποιεί για πρώτη φορά τη μητέρα της τον Οκτώβρη ότι θέλει να φύγει από τη Ράκκα αλλά δεν μπορεί. Η  Μονίκ,  απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές της Ολλανδίας,  έλαβε αρνητική απάντηση για άμεση βοήθεια . Παρά τις αποτροπές των ειδικών για κάθε πρωτοβουλία της μάνας λόγω επικινδυνότητας, η Μονίκ ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία  και μέσω κάποιων ειδικών “διαμεσολαβητών” κατάφερε να φτάσει απρόσκοπτα στη Ράκα, έστω και φορώντας νικάμπ.

Η δικηγόρος της Μονίκ, Françoise Landerloo δήλωσε ότι μάνα και κόρη χάρη σε Τύρκο διαμεσολαβητή συναντήθηκαν αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες παρά το ότι μητέρα και κόρη φορώντας τα νικάμπ, κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη Ράκκα και να φτάσουν στα συροτουρκικά σύνορα. . Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας έχει ανακοινώσει ότι καθώς κ Άισα δεν είχε διαβατήριο  οι δυο γυναίκες κρατούνται από τις τουρκικές αρχές και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες σε μια εβδομάδα για να επιστρέψουν στην Ολλανδία. (ad.nl/18/11)

Φαίνεται ότι η Τουρκία πολύ εύκολα σε αφήνει να μπείς στη Συρία αλλά δύσκολα σε αφήνει να βγείς!!!

dimpenews.com