TOP SECRET:NTOKOYMENTO ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ OYKΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

 

kk,k,nknkj

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η CyberBerkut δημοσίευσε έγγραφο στο οποίο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ουκρανίας ( SBU) δια του επικεφαλή της Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης (ΑΤΟ) προστάζει την πραγματοποίηση προβοκατόρικων πολεμικών ενεργειών στο έδαφος της Νέας Ρωσίας:

Οι ειδικές δυνάμεις της “ATO” λαμβάνουν την εντολή  να βομβαρδίσουν ήσυχα χωριά και να κατηγορήσουν  την Λαική Πολιτοφυλακή για την ενέργεια.(novorosinform. 6/12/14)

w644h387 (4)

 

Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής  SBU  και ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της SBU

Gritsak VS

Αγαπητέ Vasily Sergeyevich!

Παρά τη δημιουργία μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης σχετικά με τη διαμόρφωση του πατριωτικού αισθήματος μεταξύ των στρατιωτών που συμμετέχουν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις περιοχές του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, ένας αριθμός των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εμφανίζει αυξανόμενη  δυσαρέσκεια κατά των πολιτικών πρακτικών που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Η κατάσταση αυτή συμβάλλει στη διαμόρφωση αρνητικής αντίληψης στους κατοίκους των οικισμών που βρίσκονται στις περιοχές συγκρούσεων μεταξύ των ένοπλων αυτονομιστικών ομάδων και των υπηρεσιών επιβολής του Νόμου στην Ουκρανία.

Αυτό οδηγεί σε διάβρωση της εμπιστοσύνης απέναντι στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας, πτώση του ηθικού στο στράτευμα  και ως εκ τούτου , χαμηλή ικανότητα της εκτέλεσης των καθηκόντων  του αγώνα.

Προκειμένου να απαξιώσουμε τους αυτονομιστές στον πληθυσμό των χωριών και να διαμορφώσουμε μια  βάση αποδεικτικών στοιχείων για την περαιτέρω δίωξη των εγκλημάτων κατά αμάχων και να εξασφαλίσουμε την υποστήριξή τους στη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , αποφασίζουμε:

w644h387 (5)

1. Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις προσωρινές θέσεις βολής να πραγματοποιηθεί βομβαρδισμός στους οικισμούς Redkodub, …, Novokalinovo και Τέρκοβο.

2. Η εκτέλεση των καθηκόντων περιλαμβάνει τη συμμετοχή και τους ακριβείς υπολογισμούς του πυροβολικού, από αξιωματικούς πλήρως πατριωτικών φρονημάτων. Μετά την εκτέλεση των καθηκόντων που τους έχουν ανατεθεί θα εφαρμόσουν αμέσως την υποχώρησή  τους από τη ζώνη της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.

3. Κανονίστε μια επίσκεψη στους οικισμούς αυτούς με ανταποκριτές  Ουκρανίας και των ξένων μέσων ενημέρωσης. Δώστε στοιχεία για την ευθύνη των τρομοκρατών  στους βομβαρδισμούς του πυροβολικού. Να τους παράσχετε φωτογραφικό υλικό από τις καταστροφές.

4. Σχετικά με την έκρηξη των όλμων στους οικισμούς να ενημερώσετε την ηγεσία της τριμερούς ομάδας εργασίας του Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου που υποστηρίζουν την κατάπαυση του πυρός στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας.

5. Μέσα και δυνάμεις , οι οποίες συμμετέχουν στην εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται με  προσωπικές οδηγίες χωρίς να αποκαλύπτεται ο συνολικός σχεδιασμός.

6. Να εξασφαλισθούν μέτρα  εμπιστευτικότητας στην  πρόσβαση των πληροφοριών. Στους αξιωματικούς και τους εκτελεστές θα εκθέτεται μόνο το μέρος που τους αφορά, να διατίθεται η ελάχιστη δυνατή πληροφορία,όση χρειάζεται για την εξοικείωσή τους με το σχεδιασμό της αποστολής τους.

7. Όσον αφορά την έκθεση των επιδόσεων,σας το κοινοποιούμε  προσωπικά στις 4 Δεκεμβρίου 2014 τοπική ώρα 18.00.

Με εκτίμηση,

ο επικεφαλής της SBU

Nalyvaychenko VO. ” 

Oι απόρρητες αυτές εκθέσεις δικαιώνουν τα λεγόμενα του ηρωικού έλληνα αγωνιστή Θανάση που έπεσε μαχόμενος στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.Υποστήριζε ότι η φονική επίθεση στο ελληνικό χωριό Σαταρνά στα μέσα Οκτώβρη προερχόταν από την πλευρά των ουκρανικών δυνάμεων που προβοκατόρικα και σε συνεργασία με τον τύπο θέλησαν να την προσάψουν στην πολιτοφυλακή.

dimpenews.com

5 thoughts on “TOP SECRET:NTOKOYMENTO ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ OYKΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

  1. Moskal said

    Δεκεμβρίου 7, 2014 at 10:13 μμ
    kai oi kaimenoi apo to FSB den to ikseran kai plironan toys oykranous? ( 32 dis to 2014 o idios arxiFSB to omologise dimosios )

    Απάντηση

    Άκης said

    Δεκεμβρίου 7, 2014 at 10:49 μμ
    «Ομάδα Τούρκων χάκερς δημοσίευσε άκρως απόρρητα έγγραφα της ΚΥΠ, στα οποία οι άντρες της ΕΛΔΥΚ, τον Ιούλιο του 1974, λαμβάνουν την εντολή να βομβαρδίσουν ήσυχα χωριά Ελλήνων και να κατηγορήσουν τους Τούρκους.»

    Πώς; Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τους Τούρκους χάκερς και τα όσα εξωφρενικά λένε; Σωστό. Παρομοίως, δεν μπορούμε να πιστέψουμε τους Ρώσους χάκερς (= CyberBerkut) και τα όσα εξωφρενικά λένε, που αναμεταδίδουν αβίαστα (αν όχι σκοπίμως) οι…. αντικειμενικοί αρθρογράφοι και κατ” επέκτασιν τον Olympia.gr.

    Το έχετε ξεφτιλίσει εντελώς πια, με τη ρώσικη προπαγάνδα…

    Απάντηση

    Moskal said

    Δεκεμβρίου 7, 2014 at 11:06 μμ
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΤΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΗΚΟ.

    η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΝΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΡΩΣΩΝ ΙΔΙΟΤΩΝ.

    Απάντηση

    Like

    1. το ποιος το έχει ξεφτυλισει φάινεται απο το ύφος και τις εκφράσεις σου.Επίσης αυτοί που το ξεφτυλισαν εντελώς είναι οι ουκρανοναζί που έκαψαν εκατό ανθρώπους ζωντανούς στην Οδησσό που ακρωτηρίασαν διαμέλισαν από βυζανιάρικα στην αγκαλιά της μάνας έως ηλικωμένους και ανάπηρους σε ιδρυματα παιδιά στα σχολεία και στα γήπεδα.Γιατί σου κανει εντυπωση κατ΄αρχήν δεν νομιζω να είσαι σε θέση να απαοδειξεις την πλαστοστητα ή την εγκυρότητα του εγγράφου οπότε οπως βγαζεις συμπεράσματα Ακόμη αυτό σου κανει εντυπωση εδώ η Ρωσία με στοιχεία και σε επέιπεδο ρωσικου ΓΕΣ παρουσιασε δοτυφορικέ ςεικονες συνομιλιες απο πυργο ελε΄γχου κλπ που αποδεικνύει ότι το μαλαισιανό το ρίξαν οι ουκρανοί ……ανα δεν είμστε σε θεση να αποφανθουμε με σιγουρια για το μαλαισιανό πως θα πουμε τι έγινε στα χωρια που μακελαρονται άλλωστε μονο τα ταγμνατ θανατου του ποροσενκο και το πυροβολικο εδειξε ως τωρα ότι σκοτωνει πολίτες εκετεταμενα …..

      Like

Comments are closed.