” ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ” /ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ

BVVM

Από χθες πλήθος τα δημοσιεύματα με προβληματισμούς για το πως και υπό ποιές ακριβείς συνθήκες δολοφονήθηκαν τόσο μεθοδευμένα οι παραδοσιακοί εχθροί του Ισραήλ.

Από τη γρήγορη δημοσίευση του σκηνικού του βομβαρδισμού προκύπτει ότι και η Χεζμπολλά διαθέτει το δικό της οργανωμένο δίκτυο πληροφοριών παρά τους συνεργάτες επί εδάφους του Ισραήλ.

H τηλεόραση Al-Manar μετέδωσε αποκλειστικές σκηνές από την Ισραηλινή βομβαρδιστική επίθεση στην περιοχή της παραμεθόριας Quneitra που σκότωσε μαχητές συμμάχους του λιβανικού κόμματος της Χεζμπολλά.

Από το βίντεο προκύπτει ότι οι νεκροί βρίσκονταν σε 2 οχήματα στην επίμαχη περιοχή του συριακού Γκολάν για να επιτηρούν τυχόν διείσδυση ισλαμιστών και ισραηλινών πρακτόρων από τα  κατεχόμενα εδάφη των Υψιπέδων.
Τα βομβαρδισμένα οχήματα έχουν ολοσχερώς καταστραφεί από τον εναέριο βομβαρδισμό με πυραύλους. Φαίνονται επίσης και τα ισραηλινά στρατιωτικά φυλάκια .

Η καθημερινή λιβανέζικη εφημερίδα Daily Star ανησυχεί για την απάντηση που θα επακολουθήσει από την Λιβανέζικη  πολιτική οργάνωση καθώς όλη η περιοχή αναμένει τα αντίποινα για τον απρόκλητο θάνατο των 6 στρατιωτικών διοικητών με κομμένη την ανάσα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 ” To Λίβανο και όλη η ευρύτερη περιοχή αναμένει την απάντηση της  Hezbollah στον δολοφονικό ισραηλινό βομβαρδισμό που στοίχησε τη ζωή στο γιό του Moghniyeh και σε άλλους πέντε αγωνιστές της Αντίστασης. Σίγουρα αυτό το περιστατικό δεν θα μείνει αναπάντητο και πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τις δηλώσεις του Nasrallah την περασμένη εβδομάσα περί της πολεμικής ετοιμότητας της Hezbollah.”
Η   Daily Star συνεχίζει ότι η επίθεση στόχευσε δυο οχήματα της  Hezbollah στα οποία επέβαιναν ο γιός του Imad Moghniyeh , Jihmad και έναν ακόμα γνωστό μαχητή που έφερε το όνομα Abou Issa (Ιησούς). Ο πατέρας του δολοφονημένου νεαρού, Imad Moghniyeh σκοτώθηκε στο παγιδευμένο από εκρηκτικά αυτοκίνητό του στη Δαμασκό το  2008 . Αν και το Ισραήλ ποτέ δεν ανέλαβε επίσημα την ευθύνη για την τρομοκρατκή, θεωρείται υπεύθυνο για την επίθεση.
”Η λίστα των στοχευμένων δολοφονιών από το καθεστώς του Ισραήλ κατά της Χεζμπολλάχ όλο και διευρύνεται μέσα σε ένα σκηνικό όπου η χεζμπολίτικη φλόγα διευρύνεται αντίστοιχα. Το Ισραήλ παίζει με τη φωτιά”.
dimpenews.com

2 thoughts on “” ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ” /ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ

Comments are closed.