ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Capt΄λοιθυυθΜια  διαδηλώτρια είναι νεκρή σε συγκρούσεις με την αστυνομία στο Κάιρο .Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από σκάγια κυνηγητικού όπλου. Ένας νεαρός την μεταφέρει στα χέρια.Την απομακρύνει από την δύσκολη περιοχή.Ξεψυχάει στα χέρια του. Μάταια περιφέρεται στους δρόμους αναζητώντας βοήθεια……….Capλοικξ

Η Shaimaa al-Sabbagh γραμματέας του κόμματος της Λαικής Σοσιαλιστικής Συμμαχίας   στηνΑλεξάνδρεια σκοτώθηκε σε διαδήλωση στο κέντρο του Καίρου το Σάββατο αναφέρουν ασφαλείς πηγές 1 ημέρα πριν την επέτειο της λαικής εξέγερσης κατά του Hosni Moubarak το 2011.Captλδοιδι

Πολλές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια προς τιμήν της ίδιας επετείου της εξέγερσης των 18 ημερών που έθεσε τέλος στην 30ετή εξουσία του Moubarak.CaptlkjoiuufrΠηγές ασφαλείας μεταφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε με κυνηγητικό όπλο κοντά στην πλατεία Tahrir την πλατεία που συνδέθηκε με την αραβική άνοιξη αλλά και τον ισλαμιστικό μεσαίωνα που την διαδέχτηκε σε όλη την  Μέση Ανατολή.

Ο  πρόεδρος Sisi είχε δηλώσει αυτήν την εβδομάδα ότι οι αιγύπτιοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν αλλά προειδοποίησε ότι ανάλογες κινητοποιήσεις θα μπορούσαν να θίξουν την οικονομία. (Reuters, AFP 24 – 1-2015)

a_funeral_of_shaimaa_al-sabbagh Στην γεννέτειρά της την Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κηδεία της ακτιβίστριας .

dimpenews.com