ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

VBMBVMVM

Σήμερα στη Μόσχα, έξω από το κτίριο της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Λεωφόρο Novinsky, συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές που ζητούσαν την απέλαση του ”αιματοβαμμένου πρέσβη” John  Tefft, από τη Ρωσία.

Οι Μοσχοβίτες αντιτάχθηκαν κατά της εξωτερικής πολιτικής  της Washington με κύριο σύνθημα:

“Μην διαννοηθείτε ανατροπή στη Ρωσία” και ”ΗΠΑ ο υπαριθμόν 1 τρομοκράτης”

Οι συμμετέχοντες με τα αντιαμερικανικά συνθήματα   έθεσαν το ζήτημα ότι πίσω από τις «έγχρωμες επαναστάσεις» κάποιων χωρών κρύβονται οι αμερικανικές πρεσβείες.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας λένε ότι τα τελευταία χρόνια, η Ουάσιγκτον έχει δαπανήσει περίπου 20 επιτυχείς επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που οδήγησαν μόνο  σε μια μάζα αίματος. Όπως ανέφερε στο LifeNews ο βουλευτής της Δούμας Yevgeny Fyodorov, ”οι ΗΠΑ έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν μια οργανωμένη διαμαρτυρία στη Ρωσία και οι Ρώσοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυτό”.

 Ό,τι βλέπουμε στην Ουκρανία,  οργανώνεται από τους Αμερικανούς … Πρέπει να ενωθούμε γύρω από έναν εθνικό ηγέτη εναντίον των ξένων κατακτητών. 

BETYCN

Ο Yevgeny Fyodorov εξήγησε επίσης στο Life news γιατί είναι υπέρ του αιτήματος της απέλασης του νέου Πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζον Tefft από τη Ρωσική Ομοσπονδία:

Όπου κι αν μετατίθεται,  εργάζεται για την οργάνωση των «έγχρωμων επαναστάσεων», και για το αίμα που θα χυθεί. Και αυτό λειτουργεί αρκετά καλά. Κοιτάξτε τη Γεωργία. Χιλιάδες νεκροί από Γεωργία και Οσσετία … Αλλά στην Ουκρανία, σύμφωνα με τους Γερμανούς, υπάρχουν 50 χιλιάδες νεκροί. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της δράσης του Tefft. Αυτός βρισκόταν  πίσω από το όλο εγχείρημα και το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ομπάμα . Για αυτό θέτουμε και το ζήτημα της απέλασης του πρέσβη των ΗΠΑ από τη Ρωσία. Αυτός ο αιματοβαμμένος πρεσβευτής πρέπει να φύγει.

jhjhlhlkhbb,b,

O John F. Tefft διορίστηκε πρέσβης των ΗΠΑ στην Ρωσια στις 19 Nοεμβρίου 2014 ενώ είχε υπηρετήσει στην Ουκρανία  από τις 20 Νοεμβρίου 2009. Πριν αναλάβει αυτή τη  θέση,  υπηρέτησε ως Πρέσβης στη Γεωργία (από το 2005), και πριν από αυτό – ως Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις , υπεύθυνος για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία.

dimpenews.com