ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΣΕ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΙΝΔΙΑ

3r5_620C350
H ISIS (Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ.Συρίας) ή Daech στα αραβικά ,  απήγαγε 40 κατοίκους της Φαλλούντζα του Ιράκ και τους μετέφερε  στην  Ράκκα της Συρίας για να υποστούν επεμβάσεις αφαίρεσης οργάνων από Ινδούς ιατρούς που τους ανέμεναν εκεί σε πλήρη ετοιμότητα για την άμεση μεταφορά των οργάνων και πώλησή τους σε παράνομα δίκτυα.
Την καταγγελία έκανε  ο Ιρακινός  διοικητής των λαικών δυνάμεων άμυνας της Al-Karama (επαρχία  Anbar), Mahmoud Mardhi,   στο ειδησεογραφικό An-Nahreïn.
”Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν κάθε αγριότητα για να ενσπείρουν τον τρόμο στους τοπικούς πληθυσμούς και να θέσουν ολόκληρες περιοχές υπό τον έλεγχό τους”, πρόσθεσε ο ίδιος .
Επίσης ο Mahmoud Mardhi υπενθύμισε την πρόσφατη καταγγελία του φυλάρχου της Al-Bounamr, Naeim al-Koude, ότι η ISIS είχε σκάψει μια τεράστα τάφρο στην τοποθεσία  Hayat στην επαρχία Anbar όπου έκαψε όλους τους αντιφρονούντες.
Ο Oday Al-Khadran,  άλλος Ιρακινός διοικητής λαικών δυνάμεων άμυνας, δήλωσε ότι μαζί με τους ανθρώπους οι ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν κάψει και 20.000 βιβλία.
dimpenews.com

One thought on “ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΣΕ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΙΝΔΙΑ

Comments are closed.