ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ

jhhh

 Τουρκικά jets έριξαν σε στρατιωτικό αεροσκάφος ” αγνώστου ταυτότητας” – όπως λένε- επειδή ” παραβίασε ” τον εναέριο χώρο τους. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το αεροσκάφος ήταν ρώσικο.

Οι δυο πιλότοι του αεροσκάφους φαίνεται από τις εικόνες ότι πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό εκτίναξης.

hlkhlgvhjgvh

Το αεροσκάφος συνετρίβη εντός συριακού εδάφους κοντά στα συρο-τουρκικά σύνορα, σε μια περιοχή κοντά στην περιοχή της Χατάι σε ένα συριακό χωριό που κατοικείται από Τουρκμένους οι οποίοι αποτελούν τους τουρκικούς θύλακες εντός του συριακού εδάφους οι οποίοι δίνουν γη και ύδωρ στους τρομοκράτες ισλαμιστές που προωθούνται μέσω Τουρκίας.

gkjghk

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Radikal, στρατιωτικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ένα τουρκικό  F-16 που αναγκάστηκε να καταρρίψει το ”αγνώστου προελεύσεως”  πολεμικό αεροσκάφος  λόγω παραβίασης του εναέριου χώρου .

Ωστόσο πηγές από τα τουρκόφωνα χωριά επικαλούνται ότι το αεροσκάφος συνετρίβη από αντιαεροπορικά πυρά.

Όλη η περιοχή  είναι διαφιλονικούμενη από τους Τούρκους οι οποίοι έχουν προειδοποιήσει τη Ρωσία να σταματήσει τις εναέριες επιχειρήσεις της στη Βόρεια Συρία. 

ljhlhip

Και ενώ πληθαίνουν κάθε λεπτό οι αναφορές ότι το αεροσκάφος που έριξαν οι Τούρκοι, είναι ρωσικό, ο Ερντογάν που είχε απαιτήσει επίσημα να σταματήσουν άμεσα οι ρωσικές εναέριες επιχειρήσεις στη Συρία, τώρα ζητάει ακρόαση από το ΝΑΤΟ ….

dimpenews.com