Eπίκειται η μάχη του Idlib. Mε συνοπτικές διαδικασίες όσοι τρομοκράτες δεν παραδοθούν θα εξαλειφθούν. Η μάχη δεν θα διαρκέσει πάνω από 2 μήνες.

O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ …….

Η μάχη του Idlib επίκειται …Όλοι οι ένοπλοι ”μαχητές” που θ΄αρνηθούν  να παραδοθούν θα εξαλειφθούν. Η ελίτ των συριακών στρατιωτικών δυνάμεων  θα αρχίσουν να απελευθερώνουν το Idlib ξεκινώντας από την ύπαιθρο του Χαλεπίου και η μάχη δεν θα είναι μακρά.

Οι πιο ισχυρές ομάδες αυτές των Δυνάμεων του Τίγρη θα έχουν ως αποστολή τους να κατακλύσουν κάθε πόλη και χωριό όπου οι τρομοκράτες αρνούνται να παραδοθούν.

Στο Idlib δεν θα υπάρξουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους ”μαχητές” οπουδήποτε.
Υπάρχουν ηγέτες των τρομοκρατών  που οι Τούρκοι θα τους φυγαδεύσουν αλλά αν αρνηθούν και παραμείνουν τότε θα έχουν τη χειρότερη μοίρα.

Δεν περιμένω ότι η μάχη του Χαλεπίου και του Idlib θα διαρκέσει περισσότερο από δύο μήνες μετά την έναρξη . Αναμένεται ότι η μάχη της υπαίθρου του Χαλεπίου και της περιφέρειας του Ιντλίμπ δεν θα διαρκέσει πάνω από 2 μήνες από την έναρξή της.

Mαζικές ενισχύσεις του συριακού στρατού φθάνουν στο Βορρά της επαρχίας της Λατάκια.

Ο στρατός θα επιχειρήσει ν΄απελευθέρωσει τα ορεινά της Λατάκια στο βορρά αλλά και την πόλη Jisr ash Sugur στην περιφέρεια του Ιντλίμπ..

dimpenews.com