ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ENΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ  ΤΟΥ  ΔΝΤ

το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Compact

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π (06/05/14)

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είχε θέση ως προυπόθεση για την καταβολή οικονομικής βοήθειας στην μεταβατική κυβέρνηση του Κιέβου τον επανέλεγχο της Ανατολικής Ουκρανίας.

Ο ηγέτης του φιλορωσικού κινήματος “Νότος /Ανατολή”, Oleg Tsarev ο οποίος απέσυρε την υποψήφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, είναι πεπεισμένος ότι οι νεκροί από τον εμπρησμό στο Σπίτι των Συνδικάτων στις 2 Μαίου είναι περισσότεροι από 100 και ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και παιδιά.

Η δήλωσή του που δημοσιεύεται στην La Voix de la Russie έχει ως εξής:

«Εκτιμάμε ότι μέσα στο Σπίτι των Συνδικάτων υπάρχουν πάνω από 100 πτώματα. Η αστυνομία δεν επιτρέπει να μπει κανείς για να μην γίνουν αντιληπτά. Είμαστε σίγουροι ότι η εξουσία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να σβήσει τα ίχνη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος.Θέλουμε να γίνει μια έρευνα και να δικαστούν οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος.»

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο RIA Novosti:
« …βρέθηκαν γυμνές γυναίκες οι οποίες πιθανότατα βιάστηκαν.. και έπειτα τις έκαψαν» καταγγέλει ο Oleg Tsarev.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή του τοπικού κοινοβουλίου στην Οδησσό Vadim Savenko που μίλησε για 116 νεκρούς:

Μια γυναίκα έγκυος στραγγαλίστηκε.Αυτούς που πήδηξαν από τα παράθυρα τους αποτέλειωσαν .Υπεύθυνη είναι η δύση που σπεύδει να διοχετεύσει 17 δις μέσω του ΔΝΤ στο Κιέβο.

Οι φασίστες του ΝΑΤΟ -όπως τους ονομάζει ο διευθυντής του περιοδικού “Compact”, Jürgen Elsässer- μαζί με τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Γαλλία είναι ένοχοι γιατί υποστηρίζουν αυτούς τους τρομοκράτες“.

“Η ουsudinfo.beκρανική κυβέρνηση έχει συμβούλους δεκάδες μυστικούς πράκτορες της CIA και του FBI. Η αποστολή τους είναι ξεκάθαρη.Οφείλουν να εκμηδενίσουν κάθε σχηματισμό φιλορωσικό στην Αν.Ουκρανία”, έγραψε η Bild. To ίδιο αναφέρει και η βελγικήsud info.

Ανεξάρτητες πηγές καταγγέλουν ότι οι αρχές από τα υπόγεια του κτιρίου εκκενώνουν το κτίριο από τα πτώματα για να καλύψουν το μέγεθος της τραγωδίας. Μια μητέρα κάηκε μαζί με τα παιδιά της καταγγέλουν μάρτυρες σε μαρτυρίες -φωτιά στην κάμερα.

Η Ευρώπη των Φώτων, Ευρώπη της Φωτιάς, του Ολέθρου, της αναμμένης δάδας των εμπρησμών και του ολέθρου.

dimpenews