Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ BOKO HARAM

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ φωτο/βίντεο

boko-haram-crime-16-05-2014-09-59-27

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά (09/06/14)

H Boko Haram ευθύνεται για πολλά εγκλήματα σεκταριστικού χαρακτήρα στην Αφρική και υπάρχει και καταγραφή των βασανιστηρίων που υπέστη κοπέλα που κατάφερε να διασωθεί.

Πρόσφατα ένας ακόμα  θάνατος δια λιθοβολισμού έλαβε χώρα στο Πακιστάν . Το αφρικανικό ειδησεογραφικό κανάλι Chadonline δημοσιεύει έναν ακόμα θάνατο  δια λιθοβολισμού από την τρομοκρατική εγκληματική ισλαμιστική οργάνωση της Boko Haram . Πρόκειται για τη δολοφονία ενός κοριτσιού που είχαν απαγάγει.

Το δημοσίευμα που περιλαμβάνει φωτογραφίες του αποτρόπαιου σεκταριστικού εγκλήματος αλλά και βίντεο, εξαίρει το θάρρος και την αξιοπρέπεια της νεαρής κοπέλας μπορστά στον επώδυνο και εξευτελιστικό αυτό θάνατο:

Όλοι γεννήθηκαμε για να πεθάνουμε μία ημέρα, αλλά όλοι οι νεκροί δεν έχουν την ίδια σημασία όπως αυτό το κορίτσι που απέδειξε σε όλο τον κόσμο πως δεν είχε κανένα συναίσθημα φόβου ή πανικού. Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών,  δείχνει την γενναιότητα αυτού του έφηβου κοριτσιού,τη ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό της, την έντονη προσοχή που επιδεικνύει γνωρίζοντας ότι δεν διαθέτει περισσότερο από το ένα τέταρτο ζωής μέσα στα χέρια των απαγωγέων της, τους Boko Haram.

Εκείνη υπακούει με ακρίβεια χωρίς πανικό και το φόβο του θανάτου και οι κινήσεις της είναι σαν αυτές μιας ηθοποιού του θεάτρου που δεν θα δεί το χειροκρότημα του κοινού της, το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι έβγαλε η ίδια τα λευκά λουριά και τα άφησε στην άκρη της τρύπας του θανάτου της.”

Συνεχίζουν την καταγγελία

  • Η διαβολική αίρεση Boko Haram, η οποία ορίζει τον «Δυτικό πολιτισμό ως αμαρτία” κρίνει τα θύματά της σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο  και λιθοβολεί μια έφηβη που την απήγαγαν από την πόλη της Chibok βορειοανατολικά της χώρας.
  •  Στο Ισλάμ μια παντρεμένη γυναίκα πρέπει να λιθοβολείται σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, αν η σεξουαλική επαφή αποδεικνύεται από μάρτυρες και το ελεύθερο κορίτσι πρέπει να υποβληθεί σε 80 χτυπήματα με μαστίγιο.
  • Ίσως να είναι το θύμα ενός αναγκαστικού γάμου από τους Boko Harame και να βιάστηκε από έναν άλλο Σατανά των Boko Haram για να την κάνει αμαρτωλή και να λυγίσει τη διεθνή κοινότητα στις απαιτήσεις τους έναντι χρημάτων ή ανταλλαγή κρατουμένων.
  • Αν υπάρχει μοιχεία στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια μηχανορραφία για να ασκηθεί πίεση στη διεθνή κοινότητα ώστε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, όπως η Γαλλία του Hollande  που εξααγοράζει τους ομήρους της με εκατομμύρια ευρώ χωρίς να το παραδέχεται δημοσίως.

Το Chadonline  ολοκληρώνει το άρθρο του, με την εξής αποστροφή:

“Η Αφρική γεννήθηκε από μια πρόωρη κύηση και είναι θύμα όλων των χυδαιοτήτων”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:

REGARDER LE CRIME ODIEUX D’UNE BRAVE JEUNE… από tchadonline