ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ :Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στη Χάμα χθες το ξημέρωμα οι ισλαμιστές και ο FSA αποκεφάλισαν γυναίκα.Η απόλυτη ανανδρία.Καμαρώστε ΗΠΑ τους στρατηγικούς συμμάχους σας νιώσε περήφανη ξανάνιωσε γηραιά Ήπειρε Ευρώπη με την αμνηστευμένη μετριοπαθή αντιπολίτευση, Δεν είναι η Μαρία Αντουανέτα είναι μια νοικοκυρά, μια αγρότισσα μια μάνα μιας μεγαλοφαμίλιας σε χωριό έξω απο τη Χάμα στην περιφέρεια του Ιντλέμπ.<!more>ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

 hjkiuy

Τίμιοι οικογενειάρχες δείτε το τέλος της οικογένειας.Τους κόψανε στρογγυλά τα κεφάλια γιατί δεν σκύψαν δεν προσκύνησαν την αμερικανόδουλη και ευρωπαιόδουλη συριακή αντιπολίτευση.Γιατί δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τους. Ένα κοσμικό κράτος και όχι το τζιχαντιστάν που τους ετοίμασαν.Ακέφαλα πτώματα παντού. Όλοι και όλοι 14, ένα ζευγάρι κεφάλια ζεχωρίζει ήταν ζευγάρι ;Μίσος εικόνες ανείπωτου μίσους.

hjkiuy

Οι ισλαμιστές λένε ότι θα τους σκοτώσουν με τέτοιους πόνους που μέχρι τώρα κανένα πλάσμα δεν έχει αισθανθεί άλλοτε πάνω στη γη.

jhuytgf

lkolkju

Ότι αισθάνονται ευχαρίστηση που σκοτώνουν όσους περισσότερους μπορούν από αυτούς για να περάσουν το μήνυμα να φύγουν οι υπόλοιποι από τη Συρία.

O Yπ.Δικαιοσύνης της Συρίας Νajm al Ahmad σε δηλώσεις του ανέφερε ότι διέταξε την άμεση διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας για να διελευκανθεί σε όλες του τις πτυχές το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.Η τρομοκρατική αυτή επίθεση μεταδόθηκε από όλα τα συριακά μέσα ακόμη κι από αυτά που εδρεύουν στο εξωτερικό.To απάνθρωπο βίντεο από το presstv :

http://www.liveleak.com/view?i=f92_1404993467#8ABUOYPm64Puz4qL.01

dimpenews.com

One thought on “ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ :Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Comments are closed.