ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ “ΑΝΤΑΡΤΩΝ”

αυτή η κοπέλα έπσε νερή από τους αντάρτες δυο βήματα από την εκκλησία
αυτή η κοπέλα η Αraksy Aroshian έπεσε νεκρή από τους αντάρτες δυο βήματα από την εκκλησία

 

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Οι αντάρτες του FSA προστατευόμενοι της Δύσης στοχεύουν απροκάλυπτα πλέον εκκλησίες στις χριστιανικές γειτονιές του Χαλεπίου.Τα βλήματα εκρήχθηκαν στο δρόμο ακριβώς μπροστά από την εκκλησία σκοτώνοντας νέες χριστιανές.Στις 30 Ιουλίου μια ακόμη χριστιανή της αρμενικής κοινότητας δολοφονήθηκε από πύραυλο που εκτόξευσαν οι αντάρτες στοχεύοντας εκκλησία σε συνοικία που παραδοσιακά κατοικείται από αρμένιους στο Χαλέπι στην al midan.Το Αleppo News Office επιβεβαίωσε στο Αrmenpress την είδηση. Το θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης είναι η Αraksi Arushian Khachatourian. Προηγουμένως είχε μεταδοθεί   ότι και η αδερφή της η Αzniv Arushian είχε σκοτωθεί στην ίδια επίθεση. Η πηγή ανέφερε ότι και η Sona Palikian συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.

σε παλιότερη ανέμελη στιγμή
σε παλιότερη ανέμελη στιγμή η αδερφή της Αznev
10492396_926730977353754_234114026tr
το σημείο όπου βρήκαν το θάνατο

Αυτή σκοτώθηκε σε πυραυλική επίθεση στην περιοχή Jalaa του Χαλεπίου.Ο Gevorg Galemkeryan κατέληξε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.   Αυτός είχε τραυματιστεί θανάσιμα στη συνοικία Νέο Χωριό.Οι juliet Khachatourian  Gevorg Tashchian  Hakob Hakobian Raffi Ayvazyan και Ηοvhannes Asvazyan αναφέρονται στους τραυματίες.      (armenpress 31.07.17)

Btzrwk3CQAAoOrm

Η απάντηση των ΗΠΑ στον μεθοδευμένο εκπατρισμό των χριστιανών από τη Συρία στους αποκεφαλισμούς,σταυρώσεις ,απαγωγές ,εξαφανίσεις,τζιζια,εξισλαμισμούς,

τρομοκρατικές επιθέσεις με καμικάζι και ρουκέτες σε πολυσύχναστα σημεία μεγαλουπόλεων,βιασμούς,γάμους καταναγκασμού κ.α δίνεται δια της δήλωσης του Kerry «  ότι οι σύριοι σε όλη την χώρα σφαγιάζονται από έναν ανηλεή τύραννο » εννοώντας τον δημεγέρτη Πρόδρο Άσσαντ .(la libre)

Sona
Sona
Btz9ISCCQAAZgPG
ποιος σφαγιαζει ποιον

Η υποκρισία στο έπακρον. Αποδεσμεύουν 378 εκατομύρια δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια στην ανθρωπιστική κρίση που δημιούργησαν και συντηρούν καθημερινά με την διοχέτευση όπλων και πολιτικών κάλυψης στους πρωτεργάτες του πολέμου.Tα κροκοδείλια δάκρυα για την χριστιανική κοινότητα του Ιράκ δεν αρκούν για να συγκαλύψουν το αντιχριστιανικό μένος των δυτικών αποχριστιανοποιημένων πολιτικών.Η Συρία ξεμπροστιάζει την υποκριτική τους στάση.

dimpenews