update:Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ McCAIN

 Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

GAME OVER

Οι αποκαλύψεις χιονοστιβάδα του Snowden δεν μπορούσαν να αφήσουν στο απυρόβλητο και τον περιβόητο χαλίφη. Όλα τα νέα απόρρητα που εξέτασε ο δημοσιογράφος Glenn Greenwald  φανερώνουν  το ποιός πραγματικά είναι ο χαλίφης, ενώ οι φωτογραφίες του με τον αμερικανό γερουσιαστή Mc Cain επιβεβαιώνουν τη διατεταγμένη υπηρεσία του.

13898_551513278311248_5831301482601190353_n

Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που διοχετεύθηκαν από τον Snowden, η CIA και η Mossad εκπαίδευσαν τον Abu Bakr Al-Baghdadi , νυν χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους που πάμπολλα δημοσιεύματα τον φέρουν να έχει και εβραική καταγωγή με πραγματικό όνομα Simon Elliot (veteranstoday).

Ο Abu Bakr Al-Baghdadi στρατολογήθηκε την περίοδο 2004 και 2009 όταν ήταν φυλακισμένος στο Guantanamo από CIA και Mossad για να προσελκύσει τζιχαντιστές από όλον τον κόσμο και να τους αποπροσανατολίσει από ιερό πόλεμο στο Ισραήλ, κατευθύνοντάς τους σε άλλη χώρα. (agoravox. 7.08.14,il manifesto) Έτσι,το “Ισλαμικό Κράτος” δομήθηκε στην Αίγυπτο για να πολεμήσει την Συρία δίνοντας το επιχείρημα στους μουτζαχεντίν ότι η κυβέρνηση του Bashar al-Assad δεν είναι ισλαμική. Η οργάνωση ISIS, δέχθηκε όπλα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Μ.Βρετανίας ενώ χρηματοδοτήθηκε από  Σαουδική Αραβία και   Κατάρ. 

ceb7cebecebacebeceb7

O Γερουσιαστής M. McCain υπέρμαχος της συριακής αντιπολίτευσης και άτυπος συντονιστής της, άλλοτε από Τουρκία κι άλλοτε από τα κατεχόμενα της Συρίας, φωτογραφήθηκε σε δυο από τις συναντήσεις του με υψηλά κλιμάκια της συριακής αντιπολίτευσης και με το πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ως ο νυν χαλίφης Abu Bakr Al-Baghdadi λόγω της καταπληκτικής του ομοιότητας.

Η επίμαχη φωτογραφία όπως και άλλες όπου και πάλι τα 2 πρόσωπα είναι μαζί κάνουν το γύρο του διαδικτύου. To πρακτορείο ΙRIB στις 11/08/14  επιβεβαιώνει  ότι είναι ο χαλίφης και σημειώνει ότι ο Travis Torenton που είχε δημοσιοποιήσει την φωτογραφία και την λεζάντα της είχε ομοίως συνάψει συμφωνία με τον McCain και τον ηγέτη της ISIS (σημερινό “Ισλαμικό Κράτος”).Το

10599244_733958960004546_8512088929508963224_n

tayyar.org σήμερα επιβεβαιώνει τη συνάντηση χαλίφη και γερουσιαστή στη Τουρκία.Σε παλαιότερο δημοσίευμα με αυτές τις φωτογραφίες, είχε στοχοποιηθεί το πρόσωπο ως άτομο της ΙSIS αλλά κανείς τότε δεν περίμενε ότι ο συνομιλητής του γερουσιαστή θα ήταν ο σημερινός χαλίφης. Το νέο στοιχείο  που δίνει άλλο δημοσίευμα είναι καταλυτικό: Ο συνομιλητής του αμερικανού πολιτικού αποφυλακίστηκε από τις ιρακινές φυλακές το 2009 με τη φράση “Θα σας δω στη Ν.Υόρκη“(madworldnews).

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Snowden ο Abu Bakr Al-Baghdadi αποφυλακίστηκε από τις ιρακινές φυλακές το 2009……..

ο γερουσιαστής με τον πρώην επικεφαλή του ένοπλουσκ΄'ελους της συριακής αντιπολίτευσης Ιdris και τον άνθρωπο μυστήριο
ο γερουσιαστής με τον πρώην Στρατηγό του FSA, Salim Ιdris και τον “άνθρωπο μυστήριο”

  Σε βιβλίο του πάντως o γερουσιαστής είχε αποκαλύψει ότι η αμερικανική διοίκηση δημιούργησε την ΙSIS (charlesayoub).

Η επίμαχη φωτογραφία εμφανίστηκε στις 31 Μαίου 2013 σε άρθρο του Travis Thornton και δημοσιεύθηκε στο United Liberty.Μεταξύ των άλλων στρατιωτικών και πολιτικών στελεχών της συριακής αντιπολίτευσης διακρίνεται με το δεξί χέρι στα γόνατα ο μετέπειτα φημισμένος Abou Bakr Al-Baghdadi τον οποίο κοιτά κατάματα ο John McCain .Η φωτογραφία σύμφωνα με αυτήν την πηγή τραβήχθηκε στη Β Συρία όταν έγινε η συνάντηση με στελέχη του FSA και της El-Nosra και ενός κάποιου Abou Doua alias Ibrahim Alias Ibrahim Awad Ibrahim Ali Al-Badri al-Samarrai, ψευδώνυμο του Simon ή Shimon ο οποίος θαγίνει γνωστός ως Abou Bakr Al-Baghdadi. (reseauinternational ,Strategika51 12/08/14)

Ο Γερουσιαστής σχολιάζοντας την προχθεσινή συνέντευξη του Ομπάμα για τις αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ είχε τονίσει ότι αυτές οφείλουν να επεκταθούν και επί συριακού εδάφους στο κομμάτι που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

TOYΡΚΙΑ
TOYΡΚΙΑ

Η  ISIS έσβησε τα συροιρακινά σύνορα , ωστόσο ο Πρόεδρος  δεν μίλησε μέχρι τώρα για Συρία.”

( New York Times, 9/8/14)

Επιμένει ο Μακ Κέιν σε επέμβαση στη Συρία με αφορμή την τζιχαντιστική οργάνωση που η κυβέρνησή του υποστηρίζει μέσα από το δίαυλο της ανύπαρκτης συριακής αντιπολίτευσης;

dimpenews