Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΣΤΟ NEW JERSEY

Οι αστυνομικές αρχές του Garwood στo New Jersey παραέχθηκαν ότι μια σημαία του Ισλαμικού κράτους ανέμιζε δίπλα σε μια Τουρκική, στην πρόσοψη κατοικίας της πόλης. Αφαιρέθηκε μόνο όταν  εκατοντάδες ακτιβιστές αντέδρασαν και έδειξαν την αποστροφή τους. Οι αρμόδιες αρχές γνώριζαν το γεγονός και έδειχναν σκανδαλώδη ανοχή.

Bu2fQPCCMAEOWpO

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Μια φωτογραφία του σπιτιού στην οποία διακρίνονταν η σημαία του χαλιφάτου μαζί με την τουρκική  αναρτήθηκε στο Twitter το πρωί της Τρίτης και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στους αμερικανούς χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι άρχισαν να την αναδημοσιεύουν και να κάνουν γνωστό το προκλητικό θέαμα.

ljbblbl

Ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Garwood,  Bruce D. Underhill, παραδέχθηκε στο  Washington Free Beacon, ότι οι αστυνομικοί είχαν γνώση του ζητήματος. Σε ηλεκτρονικό του μήνυμα το απόγευμα της Τετάρτης δήλωνε για το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας:

 “Οι αστυνομικές αρχές έχουν λάβει γνώση της κατάστασης και εργάζονται για την διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε όσον αφορά αυτό το σημαντικό θέμα

???????????????????????????????

Απολογούμενος για την ολιγωρία των αστυνομικών αρχών  , πρόσθεσε:

“Μόνο με την συνεργασία των πολιτών θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε ασφαλή την κοινότητά μας.Να είστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία έχει επίγνωση της κατάστασης και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.Αυτή την στιγμή η επίμαχη σημαία αποσύρθηκε οικειοθελώς.”

dimpenews.com