ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ISIS ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ/ΒΙΝΤΕΟ

 

bjjkjbkb

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ.Συρίας”, δήλωσε ότι η ομάδα του απολαμβάνει να πίνει αίμα.

Ο μαχητής Rabie Shehada, γνωστός ως ο “Παλαιστίνιος σφαγέας” έκανε αυτή την εμπρηστική δήλωση σε βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, και στο οποίο μιλάει μέσα από τη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου.

hkkgkgk

“Ερχόμαστε…Σας ορκίζομαι ότι είμαστε άνθρωποι που για τη χάρη του Θεού αγαπάμε το θάνατο όπως εσείς αγαπάτε τη ζωή. Σας ορκίζομαι ότι είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να πίνουμε αίμα. Και μάθαμε ότι το αίμα σας είναι απίθανο. Ήρθαμε για να σας σφαγιάσουμε. Μας αρέσει να πεθαίνουμε για το Θεό μας όσο εσάς σας αρέσει να ζείτε”

bbjkl

Το 26 χρονο τέρας κατάγεται από την Ναζαρέτ και σύμφωνα με τον ανταποκριτή του  Al Arabiya σπούδαζε πολιτικός μηχανικός σε κολλέγιο της Ναζαρέτ. Παράτησε το Πανεπιστήμιο στο πρώτο τρίμηνο και από τότε εξαφανίστηκε.

Αργότερα εντοπίστηκε στην Τουρκία όπου πήγε για να περάσει τα σύνορα προς Συρία και να καταταχθεί στην “μετριοπαθή ένοπλη αντιπολίτευση” του Ελεύθερου συριακού στρατού που είναι ο προθάλαμος για την ένταξη στην  ISIS η οποία και τελικά τον ενσωμάτωσε.

Εκεί πήρε το πολεμικό όνομα του Abu Musaab al-Safouri, λόγω της εντοπιότητάς του από το χωριό Safouri στη Ναζαρέτ.

Είναι παντρεμένος και έχει και έναν γιό οι οποίοι έχουν σοκαρισθεί από την εξέλιξη αυτή και διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτόν, όπως μετέφερε ο ανταποκριτής του Al Arabiya που συνάντησε την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο:

 

dimpenews.com