ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ PETER KASSIG

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Αυτό είναι το βίντεο του πρώτου ομαδικού αποκεφαλισμού δεκάδων σύριων στρατιωτών καθώς και του αμερικανού Peter Kassig από το Ισλαμικό Κράτος.Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται εκτελεστικό απόσπασμα από δεκάδες σφαγιαστές που παρατεταγμένοι και σε συντονισμό συγχρόνως αποκεφαλίζουν δεκάδες από τα νιάτα της Συρίας.Το προπαγανδιστικό φιλμ που προηγείται επιχειρεί να νομιμοποιήσει αυτήν την γενοκτονία.Η συλλογική μνήμη είναι πιο δυνατή από την λογοκρισία.Η ιστορία χρήζει υλικού.

ΥΓ Το ανεβάζουμε αυτόνομο γιατί το πρώτο βίντεο λογοκρίθηκε.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

dimpenews.com

4 thoughts on “ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ PETER KASSIG

 1. Συγχαρητήρια για το θάρρος σας και την δουλειά σας. Αναδημοσίευσα, με εμφανή αναφορά της πηγής (αυτονόητο είναι, αλλά όχι για όλους όπως έχετε καταγγείλει).
  Κουράγιο και δύναμη
  Για την αλήθεια!

  Like

 2. σ΄ευχαριστούμε πολύ παρακολουθώ το site σας και είδα και την οργισμένη αλλά οφειλόμενη απάντηση στη θηριωδία που ήταν η επόμενη ανάρτηση σας……έχουμε εξοντωθεί κυριολεκτικά αλλά το παλεύουμε….σε ευχαριστούμε για την τήρηση της δεοντολογίας …άνθρωποι με παιδεία και προσωπική αξιοπρέπεια δεν το επιτρέπουν ΄στους εαυτούς τους να βάλουν χέρι στη δουλειά του άλλου όταν γίνεται μάλιστα υπό τε΄τοιους φρικτούς όρους καλή δύναμη καλή συνέχεια

  Like

 3. Προβάλλουν τα κατορθώματα τους. τώρα ὁμως ο συριακός στρατός επιτέθηκε στην Παλμυρα και σκότωσε πολλούς απο δαύτους. Η δολοφονία αμάχων και αἰχμαλώτων ειναι αἶσχος, η κτηνωδια πρέπει να τιμωρηθεῖ. ὃλοι αυτοί να πάνε να βροῦν τον Μπιν Λάντεν στην κόλαση!

  Like

Comments are closed.