“ΤΟ CAPTAGON EINΑΙ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ”…..TYNHΣΙΟΣ ΡΑΠΕΡ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Révolution connection: Jihad, terrorisme et Zatla

Την επομένη της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Μουσείο στη Τύνιδα από το Ισλαμικό Κράτος η Τυνησία συνεχίζει να θρηνεί θύματα από τον ακήρυχτο πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ένας Τυνήσιος στρατιώτης σκοτώθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά την έκρηξη μιας νάρκης που είχαν τοποθετήσει οι τζιχαντιστές σε ορεινή περιοχή στα δυτικά της χώρας στα σύνορα με την Αλγερία ανακοίνωσε στο  AFP ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και 2 άλλοι τραυματίστηκαν ανέφερε ο Belhassen Oueslati χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το ακριβή τόπο όπου έγινε το αιματηρό συμβάν.

Ο τυνήσιος  πρώην ράπερ Εmino ανακοινώνει στη σελίδα του στο fb ότι εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο γιατρός Saloua Bouraoui σε άρθρο του κατακεραυνώνει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους ισλαμιστές. « Eίμαστε απέναντι σε έναν χημικό πόλεμο….Δεδομένου ότι ο όρος assassin (δολοφόνος) προέρχεταια από τον περσικό όρο « حشیشیون » που προσδιορίζει τους Nizârites που ήταν μια σέκτα που την αποτελούσαν δολοφόνοι  και από την αραβική λέξη « حَشَّاشِين, ḥašāšīn » που ορίζει τα άτομα που καπνίζουν haschisch χασίς!

Στη συνέχεια ο γιατρός επικαιροποιεί τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και δηλώνει ότι το Captagon μεταφόρφωσε τα άτομα σε πραγματικές μηχανές θανάτου.Το  Captagon (η fénéthylline είναι μια αμφεταμίνη που πωλείται ως ναρκωτικό με την ονομασία captagon) έγινε ένα όπλο μαζικής καταστροφής.

Σκεφτείτε ότι αυτή η ουσία μπορεί να μεταμορφώσει ένα 10χρονο παιδί σε ένα δολοφονικό θηρίο που μπορεί να σκοτώνει εν ψυχρώ και μέσα στην καλή χαρά,να ακρωτηριάζει τα θύματά του …..! Αυτά τα ναρκωτικά παρέχονται σε ενέσιμη μορφή είτε καταπίνονται υπό την μορφή χαπιών και οι δολοφόνοι γίνονται τότε ικανοί όχι μόνο να σκοτώσουν αλλά και να διασκεδάζουν με τα σώματα των θυμάτωνν τους!Θυμηθείτε αυτόν τον σύριο αντάρτη που έτρωγε ψυχρά την καρδιά των θυμάτων του! Αυτό το ναρκωτικό έγινε ένα όπλο μαζικής καταστροφής που επέτρεψε στους εχθρούς του αραβικού κόσμου να τον καταστρέψουν,να καταστρέψουν την ενότητα των λαών,την μνήμη τους και την ιστορία τους για να τους κάνουν μια ορδή βαρβάρων…!

Αυτό το ναρκωτικό πρωτοχρησιμοποιήθηκε στη Μέση Ανατολή την δεκαετία του 90…..εξάγεται στις χώρες του Κόλπου φθάνει στις λαικές συνοικίες του Λιβάνου πριν να καταλήξουν αυτές οι αμφεταμίνες να είναι η διατροφική συνήθεια των σύριων ανταρτών!

Μιλάω για να προσελκύσω την προσοχή του συστήματαος ασφάλειας αυτό των στρατηγών μας και των διευθυνότων μας που οφείλουν άμεσα και κατ΄επείγον  να θέσουν :

Μια στρατηγική που θα ελέγξει τους dealers.

Εκστρατείες στη μάχη κατά της τοξικομανίας χρησιμοποιώντας ένα τεστ για να ταυτοποιήσει τους χρήστες του Captagon που έγινε ένα αληθινό όπλο πολέμου.!

Να καταγγείλει δημόσια τους υπευθύνους αυτής της κατάστασης που για να πλουτίσουν καταστρέφουν την χώρα τους! »

Στη συνέχεια απαριθμεί μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που μπορούν να γίνουν από τις λαικές συνοικίες ως στα λύκεια και στα πανεπιστήμια της χώρας του.(Τunis Tribune 23,22/3/15)

dimpenews.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: