Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ

gjgghjhg
O ρωσικός εθνικός ύμνος ακούστηκε  ακούστηκε στο αμερικανικό έδαφος, η ρωσική σημαία κυμάτισε στον αμερικανικό ουρανό, και ρωσικά άρματα μάχες παρέλασαν περήφανα στην Καλιφόρνια.

74575

Όλα αυτά έγιναν κατά την θεαματική εμφάνιση του αμερικανού πολίτη (βουλγαρικής καταγωγής) αθλητή ελεύθερης πάλης Alexander Rousev στο κατάμεστο στάδιο των 70 000 θεατών του διαγωνισμού WrestleMania, στην Καλιφόρνια, στις 31/03/15.

Φυσικά, οι αθλητές είναι γνωστό ότι πραγματοποιούν θεαματικές εμφανίσεις για το κοινό, αλλά η είσοδος του Ρούσεβ στο στάδιο προκάλεσε σάλο και σοκ. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε ένα άρμα μάχης, κανόνια έριξαν βολές, ρωσικό άγημα κρατούσε τη ρωσική σημαία, ενώ ακουγόταν ο ρωσικός εθνικός ύμνος .

Ο Μίροσλαβ Barnyashev, μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 20 ετών. Στα νιάτα του, ο Μίροσλαβ ασχολούνταν με τον αθλητισμό , κωπηλασία και  άρση βαρών, αλλά αργότερα αποφάσισεη  να ακολουθήσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην πάλη. Έκανε το ντεμπούτο του το 2008 ως Miroslav Makarov. Δύο χρόνια αργότερα, υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE, όπου άρχισε τις εμφανίσεις του με το ψευδώνυμο Ρούσεβ.

dimpenews.com