ΛΙΒΥΗ :H ISIS ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

IS executes two young men in Derna in Libya accused of robbery 2

H ISIS εκτέλεσε δημόσια 2 άνδρες στη Derna της Λιβύης με την κατηγορία της ληστείας.Η εκτέλεση έγινε με πιστόλια από δήμιους μασκοφόρους μπροστάς σε τζαμί.Τα θύματα είναι στα γόνατα και τους βαρούν εξ επαφής πισώπλατα. (asian-defence-news.blogspot 30.5.15)IS executes two young men in Derna in Libya accused of robbery  1

Παράλληλα τα χαράματα για 8η φορά σ΄έναν μήνα το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε με άνδρες του κατά του check-point στη Lamluda, δυτικά της Guba.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιχμαλώτισαν έναν 5ο φύλακα του σημείου ελέγχου τον οδήγησαν στην Derna όπου και τον αποκεφάλισαν. Ο άτυχος στρατιωτικός ονομάζεται Ehab Faraj Bushalotia.

Οι άνδρες του φυλακίου πέτυχαν τελικά να αποκρούσουν την επίθεση με τη βοήθεια από αεροπορικές επιδρομές και την ενίσχυση του τοπικού πληθυσμού.

Όπως στη Συρία και στο Ιράκ το Ισλαμικό Κράτος αποκεφαλίζει ολοένα και περισσότερους αιχμαλώτους με σκοπό να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους του ώστε να υποταχθούν.Χθες ένας ακόμη στρτιώτης που αιχμαλωτίστηκε στη Βεγγάζη αποκεφαλίστηκε. (libyaherald 29/05/2015)

dimpenews.com