Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg

CaΔΘΗΘδηιΗΙΠ

Η Ελλάδα ,η Ρωσία και το Ιράν κυρίως είναι στο μενού της Λέσχης Bilderberg που ξεκινάει τις εργασίες την Πέμπτη στο Telfs-Buchen της  Aυστρίας από 11 – 14 Ιούνη 2015. Συγκεντρώνει πολύ διακριτικά κάθε χρόνο την διευθύνουσα τάξη του διεθνούς πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου.

Περί τους 140 συμμτέχοντες αναμένονταν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που είναι απομονωμένο στο βουνό στο Telfs (Tyrol στη δυτική Αυστρία) που προστατεύεται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.Caygfgiygiugu

Οι συζητήσεις τους κεκλεισμένων των θυρών δεν θα ανακοινωθούν κάτι που διοχετεύει τροφή για πολλά σχόλια και κριτικές.

Θα είναι παρόντες ο βέλγος πρωθυπουργός Charles Michel, ο γάλλος πρωθυπουργός Mark Rutte, ο πρόεδρος του Eurogroupe Jeroen Dijsselbloem, ο πρόεδρος της Αυστρίας Heinz Fischer, η γερμανίδα Υπουργός Άμυνας Ursula Von der Leyen και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, και οι διευθύνοντες  Eric Schmidt (της Google), Thomas Enders (της Airbus), John Elkann (της Fiat Chrysler) και Michel O’Leary (της Ryanair) κ.αUn homme discute avec un policier à un point de contrôle sur la route menant à l'hôtel où se réunit le groupe Bilderberg, en Autriche, le 11 juin 2015

Πολλοί πρώην όπως ο τ.πρόεδρος της Commission européenne José Manuel Barroso, ο Henry Kissinger, το τ.αφεντικό της CIA David Petraeus και ο τ.πρόεδρος της Παγκόσμιας τράπεζας Robert Zoellick.Θα συζητήσουν ως την Κυριακή θέματα που άπτονται ασφάλειας,τρομοκρατίας,τεχνολογίες της πληροφορίας,γεωπολιτικά διακυβεύματα.

Η Ελλάδα,το Ιράν,η Ρωσία,η Μ Ανατολή,το ΝΑΤΟ,η ευρωπαική στρατηγική,οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο βασίλειο ανακοινώθηκε από το site bilderbergmeetings.org, ότι θα είναι στην ατζέντα.

Το κλίμα,ένα από τα αρχικά θέματα της Συνόδου Κορυφής των G7 που έρχεται να ολοκληρωθεί στην γειτονική  Bavière δεν συμπεριλαμβάνεται στο μενού.

Τα μέλη της  Λέσχης για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν το 1954 σε ένα ξενοδοχείο της Ολλανδίας το (“Bilderberg”) με παρότρυνση του ολλανδού πρίγκηπα Bernhard και ως διακηρυγμένο σκοπό του έχει να “ευνοήσει το διάλογο μεταξύ Ευρώπης και Β Αμερικής “.

Την προστασία των μυστικών συναντήσεων της Λέσχης ανέλαβαν 2.100 αυστριακοί αστυνομικοί και 300 συνάδελφοί τους γερμανο.Οι αρχές απέκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο  σε απόσταση 25χλμ. αλλά και κάθε πτήση σε ακτίνα 50χλμ.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί διαδήλωση από 2000 με 3000 διαδηλωτές anti-Bilderberg στο Telfs.(yahoo 11/6/15)

Οι έλληνες συμμετέχοντες με βάση το επίσημο  site της Λέσχης.

Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy GRC
Pikrammenos, Panagiotis Honorary President of The Hellenic Council of State GRC

 

Διετέλεσε υπηρεσιακός Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Papalexopoulos, Dimitri Group CEO, Titan Cement Co. GRC

dimpenews.com

One thought on “Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg

Comments are closed.