3 Ισπανοί δημοσιογράφοι εξαφανίστηκαν στο Χαλέπι

CKc5CFoWξξσδξδσξδσξδσξδσξδσξ
οι 3 ισπανοί δημοσιογράφοι ισπανοί που ακολουθησαν την παρανομη οδο εισβολής των τζιχαντιστών μπαίνοντας από Τουρκία …..και απήχθησαν στις 13 Ιούλη στο Χαλέπι.

CaptgdidjiΣύμφωνα με τον ισπανικό τύπο 3 ισπανοί δημοσιογράφοι φέρονται εξαφανισμένοι στη Συρία εδώ και αρκετές ημέρες.Το site της εφημερίδας ABC αναφέρει ότι 3 δημοσιογράφοι έρευνας οι  Ángel Sastre, Antonio Pampliega και José Manuel López, που εργάζονταν στην περιοχή ως ανεξάρτητοι ρεπόρτερ έδωσαν για τελευταία φορά σημείο ζωής στις 12 Ιουλίου από την περιοχή του Χαλεπίου όπου και βρίσκονταν.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ήδη ότι απήχθησαν στις 13 Ιούλη στο Χαλέπι.

“Για την ώρα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για εξαφάνιση “, δήλωσε η Elsa Gonzalez στην κρατική ισπανική τηλεόραση TVE 24 heures.Ο ΥΠΕΞ ανέφερε ότι παρακολουθεί την υπόθεση και ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν τους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με το  El Pais.Oι 3 πέρασαν από το νότο της Τουρκίας στις 10 Ιούλη στη Συρία.Cdihdihsji

Cadkixjkkxd
στο twitter του ενός υπήρχαν αυτές οι αναρτήσεις

Οι 3 δημοσιογράφοι είναι πεπειραμένοι.Ο Antonio Pampliega, εργαζόταν πρόσφατα σε μια εκπομπή Infiltrados με ρεπορτάζ  στο κανάλι Cuatro, με θέματα γύρω από τον τζιχαντισμό.Ο  Ángel Sastre ήταν πολεμικός ανταποκριτής  στο κανάλι Cuatro και στο ράδιο Onda Cero. Αυτός είχε περάσει ήδη ένα μήνα στο Χαλέπι τον Οκτώβρη του 2013.Ο José Manuel López είναι φωτογράφος και είχε εργαστεί σε Ιράκ,Αφγανιστάν ή ακόμη και σε Kosovo και στην RDC.(bfmtv 21.7.15)

Cduhdijdijddimpenews.com