ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

HJHJKHKH

Ένας ακόμη άγνωστος ήρωας, ένας ακόμη άγνωστος στρατιώτης πολεμάει την σύγχρονη λαίλαπα του ισλαμιστικού σεκταριστικού κινήματος των γουχαμπιτών-τακφιριστών που κατέκτησε τμήματα του Ιράκ με την υποστήριξη και ανοχή του ”πολιτισμένου κόσμου”.

Από την ανθρωποφάγο αρένα της Ιρακινής γης της οποίας το έδαφος επί χρόνια καλλιεργούσαν οι διεθνείς συμμαχίες  για την ευδοκίμηση αυτών  καρπών της τζιχαντιστικής αγριότητας των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, ο αξιωματικός του Ιρακινού στρατού μας έδωσε μια μικρή εικόνα από την καθημερινότητά του.

Με ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα για την Ελλάδα αλλα και την ορθόδοξη πίστη η οποία χαίρει εκτιμήσεως στους πραγματικά μετριοπαθείς μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής (και όχι στους ψευδεπίγραφα μετριοπαθείς των ΗΠΑ-Τουρκίας)  μας  απέστειλε μερικές προσωπικές του φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύουμε με την έγκρισή του.

OUOIUOUOU

Επαναλαμβάνοντας την τόσο σκληρή φράση -ειδικά για έναν Έλληνα  ακροατή- ”ΝΙΚΗ ή ΜΑΡΤΥΡΙΟ” που φέρνει συνειρμούς του ”Ελευθερία ή Θάνατος’ του εθνικοαπελευρωτικού μας αγώνα . Επιβεβαίωσε την αφοσίωσή του στο ιερό καθήκον της εξάλειψης των τρομοκρατών που αιματοκύλισαν τη γη του και σπίλωσαν κάθε έννοια ανθρωπιάς.

Ευχαριστούμε αυτόν τον άγνωστο ήρωα που παλεύει με τον ίδιον το Θάνατο, για ένα καλύτερο κόσμο.

dimpenews.com

One thought on “ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Comments are closed.