Παλμύρα (επαρχία Χομς):H ISIS πετάει από κτίριο 2 για ομοφυλοφιλία και τους λιθοβολεί…..

Η ISIS έδωσε στη δημοσιότητα Vidéo με την εκτέλεση 2 ανθρώπων που τους κατηγορεί για ομοφυλοφιλία..Στις 13 Αυγούστου στην επαρχία της Χομς η τρομοκρατική οργάνωση εκτέλεσε 2 άνδρες ως ενόχους ότι επίδονταν σε ομοσεξουαλικές επαφές στην πόλη της Παλμύρα.Οι άνδρες ρίχθηκαν στο κενό από κατοικία και στη συνέχεια λιθοβολήθηκαν.

Το vidéo που είναι διάρκειας σχεδόν 6΄ αρχίζει με έναν μασκοφόρο της ISIS που διαβάζει την ποινή με δυνατή φωνή απευθυνόμενος σε πλήθος συγκεντρωμένων που συμπεριλαμβάνει και παιδιά διαφόρων ηλικιών.Αναφέρει την ισλαμική κρίση που αφορά τους ομοφυλόφιλους που πρέπει να θανατώνονται και υπενθυμίζει ότι «ακόλουθοι του προφήτη συμφωνούσαν ότι πρέπει να θανατώνονται οι ομοφυλόφιλοι αλλά διαφοροποιούνταν ως προς την μέθοδο εκτέλεσης».

Μάλιστα αναφέρει ότι κάποιοι από αυτούς τους συντρόφους του προφήτη έκαψαν ομοφυλόφιλους ενώ άλλοι επέλεγαν το λιθοβολισμό ή τους πετούσαν από ψηλά κτίρια.Τα θύματα έχεουν μπανατρισμένα τα μάτια και τους πετούν από τη στέγη ενός κτιρίου σπρώχνοντάς τους αρκετοί μαχητές της ISIS.Στη συνέχεια λιθοβολούνται από το πλήθος. (memrijttm 13/8/15) 

dimpenews.com