Ρωσικό Υπ.Άμυνας:όλα τα αεροσκάφη μας επανδρωμένα και μη είναι ασφαλή.100 τρομοκράτες κάθε νύχτα μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες περνούν τα σύνορα με Τουρκία.

Επίκειται υπογραφή ρωσοαμερικανικού συμφώνου για την ασφάλεια πτήσεων στη Συρία.

ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ 272 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 669 ΕΞΟΔΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ 456 ΣΤΟΧΟΙ CRcTh5IWIAAZ_UH

Εφ΄όλης της ύλης σήμερα τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπ. Άμυνας Andrei Kartapolov. Δήλωσε ότι σύντομα θα υπογραφεί με το Πεντάγωνο ρωσοαμερικανικό πρωτόκολο,μνημόνιο  για την ασφάλεια των πτήσεων στον εναέριο χώρο της Συρίας.Αντιμετωπίστηκαν όλα τα τεχνικής φύσεως ζητήματα.Οι δικηγόροι κάνουν την αλληλοδιασταύρωση του κειμένου στην τελική του διατύπωση. Το Υπουργείο Άμυνας και το Πεντάγωνο έχουν ήδη πραγματοποιήσει τρεις βίντεο-διασκέψεις όπου συζητούν τη συμφωνία, πρόσθεσε. Επανέλαβε επίσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να επεκτείνει τη συνεργασία για την αποφυγή ατυχημάτων στον εναέριο χώρο της Συρίας εκτός των ΗΠΑ και με όλα τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο Kartapolov τόνισε ότι στο Υπουργείο Άμυνας υπάρχει άμεση επαφή με τον τουρκικό στρατό για την αποφυγή θερμών επεισοδίων με τις ρωσικές πτήσεις κοντά στα τουρκικά σύνορα.Πιο νωρίς την Παρασκευή, ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στα συριακά σύνορα.Όλα τα ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση τους Hmeimin στη Συρία μετά από τις πολεμικές αποστολές και όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα δήλωσε η Μόσχα μετά την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.Μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ ρωσικής αεροπορικής βάσης στη Συρία και του ισραηλινού κέντρου διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας έχει επίσης δημιουργηθεί προκειμένου να συντονίσουν τις πτήσεις πάνω από τη Συρία, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Τα ρωσικά αεροπορικά χτυπήματα εξαναγκάζουν τους μαχητές της ISIS σε οπισθοχώρηση. Αυξήθηκε ο αριθμός των αποστολών των ρωσικών αναγνωριστικών drones γαι την επιτήρηση της κατάστασης. Η λιποταξία στις τάξεις της ISIS εντείνεται.Η πλειοψηφία των οργανώσεων δεν διαθέτουν πλέον ικανοποιητικό ηθικό.Σύμφωνα με τα συστήματα ραδιοαναγώρισης  πιστοποιήθηκε ότι κάθε νύχτα διασχίζουν τα σύνορα με Τουρκία 100 τρομοκράτες μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες.Casdiqsjp

Συνολικά 456 στόχοι επλήγησαν.Τα αεροπορικά χτυπήματα έπληξαν υποδομές,εγκαταστάσεις με λογισμικό και διοικητήρια της ISIS.Από την έναρξη των επιχειρήσεων συνολικά έγιναν 669 έξοδοι μαχητικών. Σε μια μόλις εβδομάδα η κατάσταση στη Συρία άλλαξε σημαντικά και αυτό είναι αποτέλεσμα των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών επί στόχων του Ισλαμικού Κράτους.

Συνολικά χτυπήθηκαν 46 κέντρα διοίκησης, 6εργοστάσια εργαστήρια παραγωγής εκρηκτικών,, 22 αποθήκες πυρομαχικών,στρατόπεδα και βάσεις ενώ σκοτώθηκαν 272 τρομοκράτες.Tα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν σε μια εβδομάδα 394 εξόδους εναντίον στόχων της ISIS. ( ρωσικό υπουργείο άμυνας και RT)

«Όλα τα ρωσικά αεροσκάφη στη Συρία επέστρεψαν στην αεροπορική  βάση Hmeimin αφού ολοκλήρωσαν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα .Τα ρωσικά  drones που επιτηρούν την κατάσταση στη Συρία  λειτουργούν κανονικά κατά τα προβλεπόμενα », επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας  Igor Konachenkov όπως αναφέρει το TASS.

dimpenews.com

One thought on “Ρωσικό Υπ.Άμυνας:όλα τα αεροσκάφη μας επανδρωμένα και μη είναι ασφαλή.100 τρομοκράτες κάθε νύχτα μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες περνούν τα σύνορα με Τουρκία.

Comments are closed.