ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ”Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ”

 

mbmm

Τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους» (Daesh /ISIS) στο Ιράκ, κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης ένα νέο βίντεο με τίτλο «Παρίσι πριν από  Ρώμη,” υποσχόμενοι και άλλες επιθέσεις στη Γαλλία αλλά και απειλώντας τις ΗΠΑ με επιχειρήσεις καμικάζι .

 

Το Βίντεο διάρκειας 6 λεπτών  αποτίει φόρο τιμής στις επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα. Αρχίζει με πλάνα από τις τηλεοπτικές ειδήσεις που αφορούν το Παρίσι και στη συνέχεια δύο  τζιχαντιστές μιλάνε ξεχωριστά μπροστά από την κάμερα.

kgguj

«O  Λευκός Οίκος θα γίνει Μαύρος από τη φωτιά μας, Θεού θέλοντος. Θα τον ανατινάξουμε όπως τα είδωλα…”

Ο δευτερος τρομοκράτης αναφερόμενος στους Μπαράκ Ομπάμα και  Φρανσουά Ολλάντ (που δεν έχουν καταφέρει να τους διασφαλίσουν το Ισλαμικό Κράτος σε Ιράκ και Συρία, παρά την αμέριστη υποστήριξη) είπε:

”Θεού θέλοντος θα βάλουμε ζώνες και βόμβες σε αυτοκίνητα”

kjbl

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεοπτική  απειλή μέσα σε 24 ώρες , μια ημέρα μετά τη δημοσίευση ενός άλλου βίντεο που έδειχνε απλά στιγμιότυπα από πολυσύχναστους δρόμους  της Νέας Υόρκης,  επισημαίνοντας ότι και αυτή μπορεί επίσης να είναι ένας στόχος.

Ο διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, James Comey, δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για ενδεχόμενη σοβαρή απειλή ”κατά το πρότυπο των επιθέσεων στο Παρίσι” στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Kirby, από την πλευρά του, είπε στο CNN ότι « εξετάζεται η αυθεντικότητα του βίντεο” και ότι ”Όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες στις Ηνωμένες Πολιτείες παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις απειλές.”

phghghkj

Το Αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας  δεν απάντησε στο αίτημα για σχόλιο σχετικά με το βίντεο.

dimpenews.com