Με τιμές εθνικού ήρωα και υπό την παρουσία του Sergueï Choïgou η Ρωσία υποδέχθηκε τη σωρό του ρώσου πιλότου.Επιτελάρχης:παραδειγματική θ αείναι η τιμωρία αυτών που σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτήν την προδοσία ΒΙΝΤΕΟ

δξδξξδ

Capδιξδξι Επέστρεψε Ρωσικά μαχητικά συνόδευαν τιμητικά το αεροσκάφος που μετέφερε τη σωρό του Oleg Peshkov,που έπεσε ως Μάρτυρας κατά την κατάρριψη του Su-24, στην πορεία του προς το αεροδρόμιο Tchkalovski κοντά στη Μόσχα. Την σωρό υποδέχθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας Sergueï Choïgou.Στρατιωτικά αγήματα απέδωσαν τιμές στον ήρωα.Ο μάρτυρας  Peshkov θα ταφεί στο Lipetsk όπου διαμένει η οικογένειά του.Νωρίτερα ρωσικό μεταγωγικό παρέλαβε τη σωρό του Μάρτυρα από το αεροδρόμιο της Άγκυρας.

12289661_929087257139702_3623263695843000296_nCΓΘΗΘ

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γ Διοικητής της ρωσικής Τηλεδιάσκεψης Viktor Bondarev : « O ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Oleg Peshkov, που σκοτώθηκε σε αποστολή μάχης στη Συρία χτυπήθηκε πισώπλατα ένας καταπληκτικός άνθρωπος ένας καταπληκτικός πιλότος έχασε τη ζωή του. Σήμερα το ρωσικό αεροπλάνο του Όλεγκ έφθασε σε ρωσικό έδαφος.Θα τον έχουμε πάντα για παράδειγμα και θα φέρουμε εις πέρας το καθήκον του.Και αυτοί που σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτήν την προδοσία αξίζουν αυστηρής τιμωρίας. »

Capσιξ Caσξισξισ Caσιξσοξ

ΒΙΝΤΕΟ  http://www.1tv.ru/i_newsvideo/297249CaδθδθδθδιCapδηδι

CΓΘΗΘ ΦΥΓΥΘ CaΒΘΗΘ CapσιξCaddijdimpenews.com