Αυτή είναι η Αμερική:το Τέρας της Νέας Παγκόσμιας Ηθικής.Ο 52χρονος πατέρας 7 παιδιών που ζει ως 6χρονο κορίτσι υπό την υπερπροστασία….. θετών γονιών!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΗ “ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ” ΤΟΥ 21ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΑ

Stephanie a rompu avec son statut d'époux et père de famille pour devenir une fillette âgée de 6 ans.Η τρανσέξουαλ Στεφανί ήταν σύζυγος και πατέρας 7 παιδιών.Τους εγκατέλειψε για να ζήσει το διεστραμμένο όνειρό του  να γίνει μια κοπελίτσα 6 ετών.Η παράνοια και οι σχιζοφρένεια της επιβαλόμενης νέας ηθικής τάξης πραγμάτων.Νέα κοινωνικά ήθη και αντιλήψεις……….Καναδάς Βόρεια Αμερική……

Ο διεθνής τύπος προβάλει σε όλες τις γλώσσες αυτό το τέρας της παγκόσμιας νέας ηθικής.Τον 52χρονο σήμερα  κύριο Stefonknee Wolscht, που στο δημοτολόγιο ήταν καταχωρημένος ως άνδρας πριν να επιλέξει μια μετάβαση φύλου και να μεταπηδήσει στο καθεστώς της γυναίκας κατ΄επιλογήν με το όνομα Στεφανί.Αυτό το διγενές άτομο ζει στο Τορόντο του Καναδά και ανακάλυψε την αληθινή του ταυτότητα, όπως με περισσή σοβαροφάνεια αναγγέλει ο αντικειμενικότατος και σε αυτά τα κοινωνικής φύσης θέματα διεθνής τύπος, μετά από 23 χρόνια γάμου κι αφού έκανε 7 παιδιά παιδιά θυμήθηκε ότι είναι γυναίκα που πρόδωσε τη φύση της και είπε να αλλαξοφυλίσει.  

Η γυναίκα του του είχε δώσει τελεσίγραφο. « Μου ζήτησε ή να σταματήσω να είμαι τρανσέξουαλ ή να φύγω », εκμυστηρεύεται η νυν Στεφανί 52 Μαίων στη βρετανική εφημερίδα Daily Star.Stefonknee Wolschtt

Η Στεφανί επέλεξε να φύγει για να ζήσει μια νέα ζωή.Η The Independent ανακοίνωσε το σαββατοκύριακο ότι αυτός ο 52χρονος σύμβολο της μετασεξουαλικής απελευθέρωσης υποδύεται πλέον το κοριστάκι των 6 ετών που ζει υπό την υπερπροστατευτική κηδεμόνευση ενός ζευγαριού που… τον υιοθέτησαν.Βέβαια για να πειστεί η παγκόσμια κοινή γνώμη για την υιοθέτηση του σχήματος της μη κοινής λογικής για το αναγκαίο της μετάβασης φύλου και του παλιμπαιδισμού της διαταραγμένης αυτής προσωπικότητας η ιστορία της Στεφανί που από γέρος έγινε παιδάκι και μάλιστα κοκκινοσκουφίτσα στην θαλπωρή μιας φιλόξενης οικογένειας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ακτιβιστικού τύπου διανθίζεται προς ευαισθητοποίηση και από τις πάμπολλες απόπειρες αυτοκτονίας του 52χρονου πριν ζήσει την αρρωστημένη του φαντασία ως πραγματικότητα.

Σε μια σειρά ντοκιμαντέρ που αφιερώθηκε στη διαδρομή της Stephanie, υπό τον τίτλο « The Transgender Project », αυτή εμπιστεύεται ότι αποπειράθηκε ν΄αυτοκτονήσει και νοσηλεύθηκε μετά την α πορεία των trans στο Toronto (Canada), το 2009. Διηγείται ομοίως ότι το 2012 κατά τον γάμο της κόρης του έκανε νέα απόπειρα.«Δεν μπορώ ν΄αρνηθώ  ότι παντρεύτηκα και ότι απέκτησα παιδιά αλλά δεν θέλω να είμαι ένας ενήλικος αυτή τη στιγμή. »

Η Stephanie συμφιλιώθηκε όπως δηλώνει με τον εαυτό της: «ζωγραφίζω έχω τις δραστηριότητες ενός παιδιού με τη νέα μεγάλη αδερφή μου. Η θετή μαμά μου και ο θετός μπαμπάς μου αισθάνονται πολύ καλά με την ταυτότητά μου του μικρού κοριτσιού. »20minutes Daily Starstefonknee-wolschtt-transgender-youtube.jpg

Η θεωρία του είδους επιτρέπει σε αυτήν την περίπτωση που άλλοτε θα χαρακτηριζόταν ψυχιατρική να εμφανίζεται και να προβάλεται σήμερα σαν μια ακόμη ενδεχόμενη επιλογή.Ο Stefonknee Wolscht είναι μια ακόμη περίπτωση όπως τόσες άλλες στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.Το πιο νοσηρό είναι η προβολή που έτυχε το παράδειγμά του από τον παγκόσμιο τύπο που ουσιαστικά επιβάλει το νόμο της παράνοιας…..

dimpenews.com