Ο στρατός απελευθέρωσε εξ ολοκλήρου την πόλη Cheikh Meskine……..ΒΙΝΤΕΟ

Cισισιξ

Τα μέσα μετέφεραν την Τρίτη το πρωί επικαλούμενα τοπικές πηγές ότι η ανάκτηση από το στρατό και της στρατηγικής σημασίας πόλης Cheikh Meskine επέτρεψε να κοπούν οι οδοί επικοινωνίας των τζιχαντιστών μεταξύ της νότιας και δυτικής πλευράς στην επαρχία της Deraa.

Ο στρατός ανέκτησε τον έλεγχο της πόλης Cheikh Meskine, στο νότο της επαρχίας της Deraa, επιβεβαίωσε την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος τύπου του συριακού στρατού ο Ali Mayhub.

“Ο συριακός στρατός υποστηριζόμενος από τις μονάδες των εθελοντών και τη ρωσική αεροπορία κατέκτησε το Cheikh el-Meskine και περιοχές στο βορά της Deraa….αυτή η νίκη είναι σημαντική καθώς το Cheikh Meskine κατέχει μια νίκη στρατηγική.Πολλά κυρίαρχα σημεία που είναι κοντά στην πόλη επιτρέπουν τον έλεγχο των οδών ανεφοδιασμού των τρομοκρατών σε πολλούς τομείς όσο και στον έλεγχο των γειτονικών περιοχών  της εθνικής οδού που συνδέει  τη Δαμασκό με την Deraa”,πρόσθεσε. Sputnik 26/1/16Caσθθησηθσ

Την ελεύθερη πια εξ ολοκλήρου πόλη επισκέφθηκε και ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός  Ayoub για να επαληθεύσει το καθεστώς στο οποίο βρίσκονται οι περιοχές στο Chek Meskin.

dimpenews.com