Οι τρομοκράτες από το Ιντλίμπ τώρα πουλάνε τα όπλα τους μέσα από το facebook !

iuiuoiooiu

Οι τρομοκράτες έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook που λειτουργεί ως αγορά για εμπορία διαφόρων όπλων προερχόμενων κυρίως από τη CIA και που κυμαίνονται από βαριά πολυβόλα εως εκτοξευτές ρουκετών και πυραύλων.

Η σελίδα που ονομάζεται ”Αγορά όπλων στην Ύπαιθρο του Ιντλίμπ,” εμφανίζει τα όπλα που διατίθενται προς πώληση μέσα από προφίλ ιδιοκτητών των οποίων η συμπάθεια για το Ισλαμικό Κράτος και τις συναφείς οργανώσεις, είναι εμφανής.

Στα προς πώληση όπλα περιλαμβανονται ένας εκτοξευτής βλημάτων TOW από ”το Πεντάγωνο των ΗΠΑ” προς $ 3.800 αλλά και ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων Σοβιετικής εποχής και πυροβόλα των 105 χιλιοστών.

Η αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει δώσει πυραύλους TOW στις ομάδες που υποστήριζε στο Ιράκ από το 2011.

Θερμικές κάμερες FLIR,  αμερικανικής εταιρείας στο Όρεγκον, πωλούνται επίσης στην τιμή των $ 4000 ενώ με με το ποσό των $ 67.000 μπορεί κάποιος να προμηθευθεί  ένα MANPAD δηλαδή ένα φορητό αντιαεροπορικό σύστημα .

Στα σχόλια των αναρτήσεων οι ενδιαφερόμενοι συζητούν ανοιχτά για τα όπλα, κάνοντας ακόμα και το σχετικό παζάρι …

Στη σελίδα βλέπει κανείς ακόμα και ανακοινώσεις από αυτούς που έχουν ανάγκη από ένα συγκεκριμένο όπλο που δεν διατίθεται και οι οποίοι ενημερώνουν :

“Επείγον φίλοι, Χρειάζομαι ένα πυροβόλο όπλο με σιγαστήρα,”

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές της σελίδας ιδιωτικά χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή Whats App για οριστικοποίηση της συναλλαγής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ συνταγματάρχη Πάτρικ Ράιντερ, οι ΗΠΑ και οι εταίροι του Συνασπισμού έχουν ρίξει από αέρος τόνους όπλα σε “μαχητές” που αγωνίζονται στο εσωτερικό της Συρίας.

Μόνο τον Οκτώβριο, αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη παρέδωσαν 50 τόνους πυρομαχικών στους λεγόμενους “μετριοπαθείς” που έχουν εκπαιδευτεί από τη CIA και το Πεντάγωνο για την καταπολέμηση της κυβέρνησης της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας..

Η CIA άρχισε το συγκεκαλυμμένο πρόγραμμά της οπλισμού, χρηματοδότησης και εκπαίδευσης  τρομοκρατών με σκοπό την ανατροπή  της κυβέρνησης Άσσαντ, από το 2013.

Ενα άλλο παρόμοιο πρόγραμμα διεξήχθη από το Πεντάγωνο και πέρυσι, αλλά αποσύρθηκε μετά την αποτυχία του να επιτύχει τον αρχικό στόχο του να παράγει περισσότερους από 5.000 μαχητές σε ετήσια βάση

Σύμφωνα με αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού, το πρόγραμμα είχε μια χρηματοδότηση $ 600.000.000 και το μόνο που κατάφερε ήταν να εκπαιδεύσει ένα μικρό μόνιμο προσωπικό “ανταρτών “, μερικοί από τους οποίους είτε αυτομόλησαν ή παραδόθηκαν. (presstv)

dimpenews.com