Ως αντίποινα αμερικανοί και σαουδάραβες πράκτορες εμπλέκονται στη δολοφονία του επιχειρησιακού διοικητή της Hezbollah στη Συρία

downloadΗ λιβανέζικη Hezbollah αιχμαλώτισε  2 αμερικανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους και 1 γάλλο στο δρόμο προς την Khan Tuman στην επαρχία Χαλεπίου.

Η Hezbollah σ΄ενέδρα δέσμευσε αυτοκίνητο στο δρόμο για το Khan Tuman της περιοχής Χαλεπίου που στο εσωτερικό του επέβαιναν 2 αμερικανοί 1 γάλλος και ένα σημαντικός τρομοκράτης αρχηγός που έδρευε στην Κωνσταντινούπολη. Αναφέρθηκε ότι οι αιχμάλωτοι μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση από την Hezbollah.Η πηγή  δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.İslami Davet ,21.5.16

Η Ηezbollah συνέλαβε δύο αμερικανικούς και 1 γάλλο κατασκόπους στις επιχειρήσεις  στο Χαλέπι, αποκάλυψε μια σημαίνουσα μιντιακή πηγή του Λιβάνου το Σάββατο, αποκαλύπτοντας  ότι ο επιχειρησιακός επικεφαλής της Χεζμπολάχ  Mustafah Badreddin σκοτώθηκε ως αντίποινα για το ίδιο γεγονός.
« Ειδικές δυνάμεις της Hezbollah αιχμαλώτισαν έναν υψηλόβαθμο διοικητή τρομοκρατών του  Riyad και 2 αμερικανούς αξιωματούχους και ένα γάλλο των μυστικών υπηρεσιών που εργάζονταν  στην νεοίδρυτη αίθουσα επιχειρήσεων  της  Jeish al-Fatah της τρομοκρατικής οργάνωσης Στρατός της Κατάκτησης στο Χαλέπι σε μια από τις περιοχές που ελέγχονται από την   al-Nusra αποκάλυψε μια εξέχουσα δημοσιογραφική πηγή του Λιβάνου ο  Majeda al-Haj, καθώς γραφει στο  ειδησεογραφικό site web al-Sabat σήμερα.

Ο Al-Haj τόνισε ότι η αίθουσα των από κοινού επιχειρήσεων επιχειρήσεων ενεργοποιήθηκε ώστε γάλλοι,αμερικανοί και πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας  να μπορούν άμεσα να διοικούν την  Jeish al-Fatah στις τρομοκρατικές επιθέσεις της στο Χαλέπι και στις γειτονικές περιοχές.Είπε ότι αμερικανοί και σαουδάραβες πράκτορες σχεδίασαν και σκότωσαν του Badreddin ως αντίποινα γι αυτή την αιχμαλωσία των αξιωματούχων.

Η εξέλιξη αυτή επήλθε μετά από το θάνατο του Mustafah Badreddin κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού σε μια τρομοκρατική επίθεση την περασμένη εβδομάδα.

Μετά το θάνατό του, ένας ανώτερος πολιτικός αποκάλυψε ότι η λιβανική Χεζμπολάχ σχεδιαζέι να ξεκινήσει μαζικές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία σε αντίποινα για το θάνατό  του.

« Μοναδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ εναντίον των τρομοκρατών τακφιριστών της Συρίας θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα, » ανέφερε την Τρίτη ο  Wahib Wahibi στο FNA .Επανέλαβε ότι η απάντηση της Χεζμπολάχ στα εγκλήματα των τακφιριστών τρομοκρατών θα εντάσσονται στο πλαίσιο των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεών της..fars, Islamic Invitation Turkey21.5.16

dimpenews.com