“Παραδοθείτε τώρα ” συριακά αεροσκάφη πέταξαν φυλλάδια με αυτό το μήνυμα στους τρομοκράτες στο Β Χαλέπι.BINTEO

Συνεχίζεται η νικηφόρα προέλαση του στρατού στο Χαλέπι

13950311000338_PhotoI

13940803000506_PhotoI

Συριακά πολεμικά  αεροσκάφη έριξαν χιλιάδες  φυλλάδια που έγραφαν «Παραδοθείτε Τώρα.Δεν έχετε πουθενά να πάτε ” στις περιοχές στο Βόρεια Χαλέπι που κρατούν οι τρομοκράτες για να τους δώσουν την τελευταία ευκαιρία να καταθέσουν τα όπλα  και να παραδοθούν στις αρχές.Ο στρατός προειδοποιεί για την τιμωρία όσων συνεχίσουν να αντιστέκονται. «Έχουμε 40 διαφορετικά είδη πυρομαχικών και θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα εναντίον όσων προβάλουν αντίσταση.”..fars 4.7.16Capjbhh

Ο συριακός στρατός έθεσε υπό τον πλήρη του έλεγχο την βόρεια ύπαιθρο του al-Mallah και μέρος της στο νότο και ανέκτησε 2 blocks με οικοδομικά συγκροτήματα πλησίον της περιοχής al-Lairamoun στην βόρεια περιοχή της επαρχίας Χαλεπίου αφότου στόχευσε κρυσφήγετα των  τρομοκρατικών οργανώσεων και συγκεντρώσεις τους ανέφερε στρατιωτική πηγή στο SANA την Δευτέρα.

Πηγή επισημαίνει ότι οι επιχειρήσεις του στρατού στην περιοχή είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αριθμός τρομοκρατών  της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης  “Κίνημα Nour Eddin Ezzenki t” και να καταστραφεί οπλισμός τους και εξοπλισμός. Ανεπίσημα αναφέρεται και σήμερα ότι ο στρατός έκοψε το δρόμο Castilo στο Χαλέπι τελευταάιο δρόμο ανεφοδιασμού των τρομοκρατών που ενώνει το ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου που ελέγχουν με την Τουρκία.Casisij

Το (FNA) αναφέρει κι αυτό ότι ο στρατός έκοψε το δρόμο ανεφοδιασμού τωναναταρτών που περνάει από τον Castillo δρόμο στο βόρειο Χαλέπι σύμφωνα με στρατιωτική πηγή και ότι ο στρατός κατέλαβε την ύπαιθρο

Ο συριακός στρατός έθεσε υπό τον πλήρη του έλεγχο την βόρεια ύπαιθρο του al-Mallah και μέρος της στο νότο και ανέκτησε 2 blocks με οικοδομικά συγκροτήματα πλησίον της περιοχής al-Lairamoun στην βόρεια περιοχή της επαρχίας Χαλεπίου αφότου στόχευσε κρυσφήγετα των  τρομοκρατικών οργανώσεων και συγκεντρώσεις τους ανέφερε στρατιωτική πηγή στο SANA την Δευτέρα.

Πηγή επισημαίνει ότι οι επιχειρήσεις του στρατού στην περιοχή είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αριθμός τρομοκρατών  της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης  “Κίνημα Nour Eddin Ezzenki t” και να καταστραφεί οπλισμός τους και εξοπλισμός. Ανεπίσημα αναφέρεται και σήμερα ότι ο στρατός έκοψε το δρόμο Castilo στο Χαλέπι τελευταάιο δρόμο ανεφοδιασμού των τρομοκρατών που ενώνει το ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου που ελέγχουν με την Τουρκία.

Το (FNA) αναφέρει κι αυτό ότι ο στρατός έκοψε το δρόμο ανεφοδιασμού τωναναταρτών που περνάει από τον Castilloδρόμο στο βόρειο Χαλέπι σύμφωνα με στρατιωτική πηγή και ότι ο στρατός κατέλαβε την ύπαιθρο Al-Mallah.

Ο στρατός άρχισε ν΄απωθεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις Jeish al-Islam και Jeish al-Fatah συνασπσιμό που αποτελείται από 10 οργανώσεις και κυρίως την αλα Νούσρα της Αλ Κάιντα στα βόρεια προάστια του Χαλεπίου από τις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας.

Νωρίς την Κυριακή ο στρατός χτύπησε τους τρομοκράτες από τα νώτα στις θέσεις τους στη βιομηχανική ζώνη της πόλης του Χαλεπίου θέτοντας υπό τον έλεγχό του πολλά οικοδομικά συγκροτήματα.

Οι σύριοι στρατιώτες στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις τους στην βιομηχανική περιοχή Layamon προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στον εχθρό και τον ανάγκασαν νά ποσυρθεί από πολλά οικοδομικά συγκροτήματα εργοστάσια.Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν βαρύ οπλισμό στις στγκρούσεις με το στρατό αλλά δεν κατόρθωσαν να επιβραδύνουν την π[ροε΄λαση του στρατού.

.Ο στρατός άρχισε ν΄απωθεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις Jeish al-Islam και Jeish al-Fatah συνασπσιμό που αποτελείται από 10 οργανώσεις και κυρίως την αλα Νούσρα της Αλ Κάιντα στα βόρεια προάστια του Χαλεπίου από τις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας.

Νωρίς την Κυριακή ο στρατός χτύπησε τους τρομοκράτες από τα νώτα στις θέσεις τους στη βιομηχανική ζώνη της πόλης του Χαλεπίου θέτοντας υπό τον έλεγχό του πολλά οικοδομικά συγκροτήματα.Cahghg

Οι σύριοι στρατιώτες στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις τους στην βιομηχανική περιοχή Layamon προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στον εχθρό και τον ανάγκασαν νά ποσυρθεί από πολλά οικοδομικά συγκροτήματα εργοστάσια.Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν βαρύ οπλισμό στις στγκρούσεις με το στρατό αλλά δεν κατόρθωσαν να επιβραδύνουν την προέλαση του στρατού.

Σύμφωνα με άλλη πηγή ο στρατός κατελαβε αρκετές θέσεις στη νότια ύπαιθρο του mallah και βα΄λει ισοπεδωτικά κατά του δρόμο Castello.

dimpenews.com