Κατηγορούν για προδοσία τους ηγέτες τους στο Χαλέπι οι τρομοκράτες.Σε πολιορκία οι τζιχαντιστές με έλλειψη πυρομαχικών και βενζίνης ΒΙΝΤΕΟ

CapηθηιΔιαδοχικές χιονοστιβάδες χτύπησαν  το έμψυχο δυναμικό το φρόνημα και την επάνδρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων στο Χαλέπι.Ο στρατός προήλασε στο δρόμο Alcastelo κάνοντας ακόμη πιο έντονη την πολιορκία.Ήδη οι τρομοκράτες πάσχουν από έλλειψη πυρομαχικών,οπλισμού,πετρελαίου και βενζίνης από τον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί από το στρατό στο ανατολικό τμήμα της πόλης που ελέγχουν οι ισλαμιστές.

CaptΣΟΞΣΟΞ

Tα διάφορα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων κατηγορούν τους ηγέτες τους για προδοσία και δειλία που αντί να πάρουν τα όπλα κατά του συριακού στρατοιύ αρκέστηκαν  στη λήψη αποφάσεων που άποψη στρατηγικής αποδείχθηκαν ολέθριες στο Χαλέπι. Κάποιοι τρομοκράτες της «Noureddine Zanki » κατέθεσαν τα όπλα κι επέστρεψαν στα σπίτια τους στη γειτονιά Alsakhur μετά την εγκατάλειψη του τομέα από τους ηγέτες τους για αποφυγή αντιπαράθεσης με το συριακό στρατό στη συνοικία Kallaseh στην πόλη του Χαλεπίου.CapΣΙΗΣΙΞΣCapγθθγ

Ο συριακός στρατό μετά τα μεσάνυχτα διέρρηξε εκ νεόυ τις γραμμές άμυνας των τρομοκρατών στην περιοχή Leiramon βόρεια του Χαλεπίου, μετά από μάχες και κατέλαβε ένα κτίριο « Sadcob» και πλησίασε τον κυκλικό κόμβο της Leiramon στο δρόμο Alcastelo από την ανατολική πλευρά.Στα 150μ από το δρόμο βρίσκεται ο στρατός σύμφωνα με μαρτυρίες. 200 νεκροί τρομοκράτες αναφέρονται στις τελευταίες μάχες στο Χαλέπι.

CaΣΙΞΣΙΞ

Μέσα φιλοτζιχαντιστικά συνεχίζουν να δημοσιοποιούν ονόματα νεκρών μουτζαχεντίν και των διοικητών τους από τις μάχες στο Χαλέπι:

 

  1. Qassim Μοχάμεντ Hijazi.
  2. Ahmed Samir 3. Mohamed Abdel-Hadi.
  3. Μοχάμεντ Χασάν Σάμι.
  4. Amar κυβερνήτη Assaf.
  5. Χάμζα αλ-Μάσρι.
  6. Yousef Hamidi.
  7. Omar Omar.
  8. Omar Shami.
  9. Abdo ….

Aπό την ανταπόκριση του πολεμικού αντποκριτή Ηosein ,Μortada 12.6.17Capσξισιξ

.dimpenews.com