ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
9851836-15932680

Oνομάζεται Mohamed Lahouaiej Bouhlel, κατάγεται από το Mseken και είναι γιος ενός μέλους του ισλαμιστικού κόμματος Ennahda γνωστού για τον εξτρεμισμό του.Δεν είναι επομένως γαλλοτυνήσιος . Ζούσε στη Γαλλία εδώ και 6 χρόνια με μια κάρτα παραμονής κοινωνικά επιδόματα και όλα τα συναφή. Αυτός σκότωσε τουλάχιστον 84 αθώους.

Είναι ένας μετανάστης τυνήσιος 31 ετών που ζούσε στη Γαλλία από το 2011 και που απέκτησε κάρτα παραμονής μετά από το γάμο του με γαλλοτυνήσια την ξαδέρφη του ονόματι   Hajer και εγακατατάθηκαν στη Νίκαια όπου απέκτησαν και 3 παιδιά.

Ο  Mohamed Lahouaiej Bouhlel κατάγεται από την sahélienne πόλη Mseken (κυβερνείο της Sousse στην Τυνησία ) όπου και γεννήθηκε στις 3 Γενάρη  1985.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές μας στην Τυνησία η μητέρα του καλείται Cherifa Lahouel. και ο πατέρας του ειναι μέλος του ισλαμιστικού κόμματος της Ennahda και ήταν γνωστός στο Mseken ως ένας βίαιος εξτρεμιστής που η αστυνομία του Ben Ali παρακολουθούσε στενά και που μετά από το Γενάρη του 2011 έγινε ένας από τους τοπικούς ηγέτες του Ennahda στο Mseken.

Ο εγκληματίας της Νίκαιας δεν ήταν ένας τρομοκράτης από παρθενογέννηση αλλά γεννήθηκε και εμποτίστηκε μέσα σ’ ένα οικογενειακό πλαίσιο ευνοικό στη βία κια στο ριζοσπαστισμό.Στο όχημα που το κανε όπλο πολέμου εντοπίστηκαν η άδεια οδήγησης και η κάρτα παραμονής.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές ο τρομοκράτης ήταν παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.Η γειτονιά που ρωτήθηκε τον περιγράφει ως « όχι πολύ θρησκευόμενο που δεν προσεύχεται και που αγαπάει τα κορίτσια και το salsa ».Συνήθεις προτάσεις και λόγια που δείχνουν πως ένας φανατικός νταεσιστής μπορεί να καμουφλάρει το πραγματικό του πρόσωπο πριν περάσει στη δράση.

 

. Και παρόμοιοι εγκληματίες υπάρχουν χιλιάδες στη Γαλλία. Για μας αυτός ο τρομοκράτης γεννήθηκε σε ένα φανατικό πλαίσιο και ήταν « πολιτισμικά  » προδιατεθειμένος να γίνει ένας τρομοκράτης.Οι υπηρεσίες της αστυνομίας θα όφειλαν επίσης ν΄ανησυχούν που ένας συγγενής του εργάζεται στο αεροδρόμιο της Νίκαιας!    

Ο Mohamed Lahouaiej Bouhlel δεν ήταν γνωστός στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών για τη ριζοσπαστικοποίηση του και δεν διέθεσε έναν φάκελο Sστην ασφάλεια για τη διασύνδεσή του με την τρομοκρατία.Ήταν αντίθετα γνωστός στις υπηρεσίες της αστυνομίας  για πράξεις του ποινικού δικαίου και κυρίως για βία με όπλα απειλές και κλοπές.

Μετά την ανάλυση και την έρευνα το σώμα αυτού θα εκδοθεί στην Tunisie, όπου η οικογένεια του οι φίλοι του οι γείτονες του θα τον θάψουν πιθανώς ως « μάρτυρας », όπως όλους αυτούς τους  εγκληματίες που αυτή η χώρα η άλλοτε πολιτισμένη και μοντέρνα παρήγαγε έπειτα από την « επανάσταση» την λεγόμενη του jasmin γιασεμιού που το σύνολο των γάλλων πολιτικών και δημοσιογράφων της εποχής την χαιρέτισαν,την καταξίωσαν και την εξύμνισαν. tunisie-secret 15.7.16Nice Mohamed Salman Ben Mondher Ben Mohamed Lahouij Bouhlel

Πηγές ασφαλείας από την Τυνησία αναφέρουν ότι οι σύζυγοι των  (κουνιάδων του) ήταν γνωστοί για τον θρησκευτικό ριζοσπαστιμό τους..Κάποιοι από το περιβάλλον του είχαν καταδικαστεί υπό το καθεστώς του   Ben Ali και επωφελήθηκαν από τη γενική αμνηστεία του  2011. Αυτοί σήμαρ κλήθηκαν στις αστυνομικές αρχές της I’El-Alia, στο  Bizerte, όπου κι ανακρίθηκαν..kapitalis

dimpenews.com