Έλαβε τέλος η ομηρία 2 ατόμων από κρατούμενο σε φυλακή στη Γαλλία

Πριν από λίγο όπως ενημερώνει ο δήμαρχος του Coulaines στη Γαλλλία έλαβε τέλος υπό καλές συνθήκες η ομηρία 2 ατόμων από κρατούμενο σε φυλακή .Οι 2 όμηροι απλευθερώθηκα.Δεν υπάρχει τραυματίας. Ενας άνδρας κρατoύσε 2 ομήρους υπό την απειλή ενός μαχαιριού στην φυλακή Les Croisettes 400 θέσεων της πόλης  Mans στη Γαλλία.Η ομηρία άρχισε στις 10 h 40 ώρα Γαλλίας το πρωί της Πέμπτης.Ένας κρατούμενος έπιασε αρχικά όμηρο έναν συγκρατούμενό του και στη συνέχεια ένα δεσμοφύλακα.

Ο δράστης απαιτούσε τη μεταφορά του σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα .Οι ειδικές δυνάμεις Raid και άνδρες της Eris (τοπικές ομάδες επέμβασης και ασφάλειας) αναπτύχθηκαν στο χώρο που διαδραματίζεται το συμβάν.

Η Διεύθυνση της Διοίκησης του Σωφρονιστικού συστήματος του Υπ.Δικαιοσύνης άνοιξε ένα δίκτυο κρίσης ανακοίνωσε La το Υπουργείο στο λογαριασμό του στο Twitter.Ο κρατούμενος είναι καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή σύμφωνα με το  France info.  Εις βάρος του υπήρξε κι ένταλμα για απόπειρα δολοφονίας.Είχε  θέσει ως όρο να μεταφερθεί στη φυλακή Alençon-Condé.Sarthemag.fr sputnik

dimpenews.com