Οι συριακές δυνάμεις αιχμαλώτισαν στο Χαλέπι 27 ξένους αξιωματικούς οι 3 είναι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών .Τι αποκαλύπτουν….

Un Français lié à des réseaux djihadistes syriens et visé par un mandat d'arrêt européen a été arrêté samedi soir à Berlin. Selon les autorités françaises et allemandes, il a été arrêté à sa descente d'un avion en provenance d'Istanbul. /Photo d'archives/REUTERS/Muzaffar Salman

Ο συριακός στρατός συνέλαβε άραβες αξιωματικούς κατά τις μάχες με τους τρομοκράτες.Ιδιωτικές πηγές που επικαλείται το Al Manar μεταδίδουν ότι ο συριακός στρατός και οι υπηρεσίες της ασφάλειας συνέλαβαν 27 αξιωματικούς αραβικών εθνικοτήτων που μάχονται στο πλευρό των τρομοκρατών στο Χαλέπι συμπεριλαμβανομένων σαουδαράβων , καταριανών από τα Εμιράτα και 3 αξιωματικούς ομοίως των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι 27 που αιχμαλωτίστηκαν από τις συριακές δυνάμεις ομολόγησαν και προέβησαν σε σημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις κατά την ανάκριση.Μεταξύ όσων αποκαλύψαν είναι ότι στρατιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ και της Γαλλίας συμβάλουν στις μάχες στο Χαλέπι και ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις δέχθηκαν τεράστιες παραδόσεις όπλων από το τουρκικό έδαφος.

Οι ίδιοι αξιωματικοί επίπαν κάτι που οι συριακές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά από καιρό:Πολυάριθμοί θανατοποινίτες ή καταδικασθέντες σε ισόβια στη Σ Αραβία απελευθερώθηκαν υπό την προυπόθεση να να ταξιδέψουν και να πολεμήσουν κατά του συριακού στρατού. Εκτός των άλλων αποκάλυψαν ότι το ουαχαμπίτικο κίνημα τν σαουδαράβων στη Συρία περιλαμβάνει μισθοφόρους που εκπαιδεύθηκαν από την αμερικανική εταιρεία Blackwater σε ειδικό στρατόπεδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  από στρατιωτικές μονάδες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση αυτών των τρομοκρατών είναι η βάση της αμερικανικής εταιρείας στην πρωτεύσουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi.

dimpenews.com