Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν ένα εργοστάσιο χημικών όπλων της Daesh πλησίον της Raqqa στη Συρία.Στρατηγικά Βομβαρδιστικά ρωσικά Tu-22M3 κατέστρεψαν ένα εργοστάσιο χημικών όπλων του ισλαμικού κράτους και σκότωσαν πολυάριθμους τρομοκράτες με αεροπορικά χτυπήματα γύρω από το προπύργιο των τζιχαντιστών στη Raqqa, στη Β Συρία.

6 ρωσικά βομβαρδιστικά συνοδευόμενα από καταδιωκτικά Su-35C και Su-30 SM επιτέλεσαν καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές σε πολλές θέσεις και έπληξαν ένα εργοστάσιο χημικών όπλων σε προάστιο της Raqqa ενώ κατάστρεψαν μια μεγάλη αποθήκη όπλων και καυσίμων όσο και ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης της Daesh.

Τα βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από τη Ρωσία και αφού διέσχισαν τον εναέριο χώρο πολλών κρατών επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις τρομοκρατών της Daesh στα ΝΑ, Β και ΒΔ της Raqqa. Τα καταδιωκτικά που συνόδευαν τα βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Khmeimim, της επαρχίας της Λαττάκια.όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Αυτά τα χτυπήματα προκάλεσαν πολυάριθεμες απώλειες τρομοκρατών ανακοίνωσε το Υπ.,Άμυνας της Ρωσίας βασιζόμενο σε καταγραφές των drones επιτήρησης.rt

CpkVb8TVIAAr2gK CpkVdRPVIAABapv

dimpenews.com