Οι “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές σφαγίασαν 12 γυναίκες,κοπέλες στην Halfaya στη Β Χάμα.

14225420_1125700344144607_2761619063842907185_n
ορθόδοξοι μαχητές από τις χριστιανικές Maharda και al Soukalabiyah με άνδρες του στρατού στην Halfaya κοντά στους τρομοκράτες στη Β Hama

Ομαδική σφαγή γυναικών.Oι ισλαμιστές τρομοκράτες σφαγίασαν 12 γυναίκες και κοπέλες των λαικών Επιτροπών που είχαν εκτοπιστεί από την al ariha του Idleb στην πόλη Halfaya της  Χάμα που κατέλαβαν χθες στη Β Χάμα.

Nωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η  Jeish alFatah σκότωσε όλους τους κατοίκους του χωριού Tayeba al Imam στη Β Χάμα.

Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθωπότητας,γενοκτονία του συριακού λαού με την βουβή κοινή διεθνή γνώμη.

Μια πηγή από την Εταιρεία του Ηλεκτρισμού της Χάμας μεταφέρει ότι οι τρομοκράτες της αυτοαποκαλούμενης Jaish al Fatah επιτέθηκαν στον Σταθμό Ηλεκτρικής Ενέργειας στην χριστιανική πόλη Maharda με πυραύλους και κατέστρεψαν μαι γεννήτρια υψηής τάσης που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί blackout.Σύμφωνα με πληροφορίες η πόλη Suran πέφτει κι αυτό στα χέρια των τζιχαντιστών της λεγόμενης Jund Al-Aqsa στην Β Χάμα.Ο στρατός νωρίτερα το εκκένωσε από κατοίκους.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ISIS κάνει την μεγάλη επίθεση στη Β Χάμα και βγαίνουν και φωτογραφίες και υλικό που το τεκμαίρειCrNN-URWgAAVFWh

Πολλές θέσεις γύρω από το Maan κατέλαβαν FSA και οι υπόλοιποι τρομοκράτες τζιχαντιστές συμπεριλαμβανομένων 5 check point. H ISIS αρχίζει σφοδρή επίθεση στη χριστιανική πόλη Mahardeh. Maan και Mahardeh είναι τώρα οι πρωταρχικοί στόχοι των τρομοκρατών ….

dimpenews.com