+18 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ / H Jeish al-Fatah σκότωσε όλους τους κατοίκους του χωριού Tayeba al Imam στη Β Χάμα.Aποκεφάλισε στρατιώτη.

Jeish Al-Fatah Terrorists Kill All Residents in Tayeba Al-Imam in Hama Province

Η Jeish alFatah η τρομοκρατική οργάνωση συνασπισμός που αποτελείται κυρίως από την αλ Νούσρα που μετονομάστηκε για να εξαφανίσει τα ίχνη της σε Fatah al cham  στη Β Χάμα όπου επελαύνει σκότωσε όλους του ακτοίκους του χωριού Tayeba al Imam κατά τη βίαιη εισβολή της την Τετάρτη.Γενοκτονία ,εθνοκάθαρση ,μαζικό έγκλημα ,έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας.Αποκεφάλισαν στρατιώτη σε check point κοντά στο Souran.CrMdTTxVUAc_X1b

Ο στρατός μπλόκαρε ωστόσο την προέλαση των τρομοκρατών στη Β Χάμα κι ανέκτησε την πόλη  al Boyezeh.Ωστόσο οι τρομοκρατικές οργανώσεις εντατικοποίησαν τις επιθέσεις τους σε στρατιωτικές θέσεις στη Β Χάμα.Συριακά μαχητικά πραγματοποίησαν αρκετές εξόδους και επιδρομές επί 7 τουλάχιστον βάσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Β Χάμα υποβάλοντας τους τρομοκράτες σε σημαντικές απώλειες.

Τα κέντρα συγκέντρωσης των τρομοκρατών σε Morek, al Latamina, al-Masasneh, Halfaiya and Markabeh, βόρεια al Zalaqiyat και περίχωρα του Kafr Zita βομβαρδίστηκαν σφοδρά από τη συριακή αεροπορία.Αρκετοί τρομοκράτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν και οχήματα που έφεραν  μηχανισμούς και εξοπλισμούς καταστράφηκαν.

Οχυρά της Fatah al Sham (νεό όνομα της θυγατρικής της al Qaeda-της τ. al-Nusra) την πόλη Talaf στη ΝΔ Hama δέχθηκαν μαζικές επιθέσεις σύριων στρατιωτών.

Tayeba al Imam η εισβολή

Πολλά επανδρωμένα οχήματα της Fatah al-Sham καταστράφηκαν κα 11 τουλάχιστον τρομοκράτες σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Talaf μεταφέρει το FNA.Στο μεταξύ οι τρομοκράτες ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και το χωριό Souran,άλλη πηγή όμως αναφέρει ότι γίνονται μάχες έξω από το χωριό και ότι δεν το κατέλαβαν πήραν και νότια της mahardah ένα σημείο ελέγχου.Ενώ βάλουν με ρουκέτες για β συνεχόμενη ημέρα και κατά της αεροπορικής βάσης στη Χάμα που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κατακτήσουν.

Η  ανέφερε ότι κατέλαβε 2 πόλεις και 16 στρατιωτικές θέσεις στη Β  σε 2 ημέρες.

dimpenews,com