Σύμφωνα με τη συριακή τηλεόραση al-Dounia TV το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις του συριακού στρατού στην Quneitra. Την ίδια πληροφορία αναφέρει και το παναραβικό κανάλι  Al-Mayadeen TV που μιλάει για 2 θέσεις του στρατού που στοχεύθηκαν..Σύριοι ρεπόρτερ μιλούν για αεροπορικές επιδρομές των ισραηλινών στην πόλη Baath στην επαρχία της Quneitra.

Από την πλευρά της η  haaretz ισχυρίζεται ότι ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε από τη Συρία κατέληξε στο Κεντρικό Ισραήλ στα Υψίπεδα του Golan  την Κυριακή.

Σε απάντηση αναφέρει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν  θέσεις πυροβολικού  της συριακής κυβέρνησης .Δεν υπάρχουν τραυματίες ή θύματα από την έκρηξη που προκλήθηκε από την  πτώση του πυραύλου στο ισραηλινό έδαφος αφού ο χώρος ήταν ακάλυπτος. .

Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η Τsahal πιστεύει ότι ο πύραυλος έπεσε στο ισραηλινό έδαφος από λάθος.Ωστόσο σε ανακοινωθέν του ο ισραηλινός στρατός αναφέρει « ότι ο στρατός θεωρεί το συριακό καθεστώς υπέυθυνο για ό,τι διαδραματίζεται στο έδαφός του και δεν θ΄ανεχθεί καμιά απόπειρα παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας του Ισραήλ και της ασφάλειας των κατοίκων του ».

dimpenews.com