Σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή ο στρατιωτικός διοικητής της Jaysh al Fatah και μεγαλοστέλεχος της Αλ Νούσρα

Σε αεροπορική επιδρομή σκοτώθηκε οAbu Hajar Homsi (Abu Omar al-Saraqeb) ο ιδρυτής του συνασπισμού τρομοκρατών  της  Jaysh al Fatah Στρατός Κατάκτησης και γενικός στρατιωτικός διοικητής της καθώς και το μεγαλοστέλεχος της Αλ Νούσρα  σταριωτικός εμίρης της ο  Abo Omar al-Shami.

Αραβόφωνες πηγές κάνουν λόγο για αεροπορική επιδρομή συριακή η ρωσική στη Β Συρία που εξουδετέρωσε τον στρατιωτικό διοικητή της Jaysh al Fatah τον Abu Hajar Homsi. Καποιες αγγλόφωνες πηγές ανεπιβεβαιώτες αναφέρουν ότι ήταν από  αμερικανική επιδρομή ο θάνατος του Abu Hajar Homsi14316807_1744589119138501_5679289436367197505_n

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοτώθηκαν 5 στρατιωτικοί διοικητές της  Jaysh al Fatah και ένας κάποιος αριθμός σωματοφυλάκων των διευθυνόντων και φρουροί.Στοχεύθηκε συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζαν για το πως θα σπάσουν την πολιορκία στο Χαλέπι.Σκοτώθηκαν σε περιοχή του Χαλεπίου. Για στελεχη της Fatah Al-Cham της “Al-Nosra” κάνει λόγο η Κινανα Αλους ανταποκριτρια από το Χαλέπι.Η Fatah Al-Cham Είναι η κυριότερη συνιστώσα τoυ τρομοκρατικού συνασπισμού Jaish al fatah.

O διοικητής του ‘”Στρατού Κατάκτησης”, Jaish al Fatah σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στη Β Συρία ανακοίνωσε την Πέμπτη το Fateh al-Cham (τ. al-Nosra).
Ο Abou Omar Sarakeb σκοτώθηκε στην επαρχία του Χαλεπίου, πρόσθεσε στο λογαριασμό του στο Twitter αυτή η τζιχαντιστική οργάνωση.Το θάνατό του επιβεβαιώνει και το δυτικό (OSDH) με έδρα το Λονδίνο που διευκρινίζει όπως και το sputnik ότι είναι ακαθόριστο προς το παρόν αν ήταν συριακό,ρωσικό ή αμερικανό το αεροπλάνο που πραγματοποίησε το στοχευμένο χτύπημα.afp

dimpenews.com