+18 “Μετριοπαθείς τζιχαντιστές” της Jund al-Aqsa αποκεφάλισαν 7 στρατιώτες στο χωριό Kawkab στη Β Χάμα BINTEO

csgfyiwxeaaybzl

H τρομοκρατική οργάνωση Jund al-Aqsa αιχμαλώτισε κι αποκεφάλισε 7 σύριους στρατιώτες χθες 11.9.16 στο χωριό Kawkab στη Β Χάμα.Η οργάνωση κατέλαβε χθες το χωριό μετά από συντονισμένη επίθεση που ξεκίνησε κατά την πάγια τακτική της με επιθέσεις αυτοκτονίας από καμικάζι.

Στη συνέχεια υπήρξε αντεπίθεση του στρατού για να το ανακτήσει.Η αεροπορία και το πυροβολικό έπληξαν θέσεις τρομοκρατών στο χωριό και ακολούθησαν μάχες.

Ο στρατός έβαλε εναντίον θέσεων των αποκεφαλιστών από το Zein alAbidin κατά περιοχών που απώλεσε πρόσφατα σε Soran-Maardes-Kawkab ενώ οι τρομοκράτες στην ίδια περιοχή ε΄πληξαν με ρουκέτες την Tel Salhab.

Yπήρξαν αναφορές στη συνέχεια που σημείωναμν ότι η αντεπίθεση του στρατού για νά ανακτήσει το Kawkab την προηγούμενη νύχτα ευδοκίμησε και ο στρατός το ανέκτησε.Το αμφισβητούν οι τρομοκράτες που αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο τμήμα του χωριού είναι υπό την κατοχή τους.

Λίγες ώρες πριν τεθεί σε εφαρμογή πιλοτικά για μια εβδομάδα η εκεχειρία στη Συρία οι τρομοκράτες για μια κόμη φορά απέδειξαν τις νοσηρές διαθέσεις τους.Είναι μια πληγή όχι μόνο για τη Συρία αλλά και για όλη την ανθρωπότητα .cbhsbsbjsjb

YΓ Το βίντεο είναι από την επίθεση των τρομοκρατών στο Kawkab.

dimpenews.com