Συντριβή συριακού μαχητικού στα Α της Δαμασκού.Διασώθηκε ο πιλότος.ΒΙΝΤΕΟ

c%cf%85%cf%86%cf%86%cf%85%ce%b1%cf%85%cf%86%ce%b1%cf%85%ce%b3Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή υπήρξε πτώση συριακού μαχητικού αεροσκάφους ενώ επιχειρούσε κατά τρομοκρατών της Daesh στην περιοχή του Qalamun στην περιφέρεια Δαμασκού.Ο πιλότος έκανε χρήση του αλαξίπτωτου και διασώθηκε.To αεροπλάνο συνετρίβη ανατολικά της πρωτεύουσας Δαμασκού μεταφέρουν τα μίντια σήμερα.

Η τρομοκρατική οργάνωση Daesh κατέρριψε ένα συριακό μαχητικό την Τετάρτη ανέφρε στρατιωτική πηγή στο  Sputnik.Υπάρχουν αναφορές που σημειώνουν ότι η Daesh ισχυρίζεται ότι είναι υπέυθυνη για την κατάρριψη που συνέβη στα ΒΑ π[ερίχωρα της Δαμασκού που είναι γνωστά υπό την ονομασία Ανατολικό  Qalamun. “Η Daesh κατέρριψε το αεροσκάφος.Ο πιλότος διασώθηκε αφού π[ρσεδαφίστηκε σε περιοχή που ελέγχει ο στρατός   ,” ανέφερε η πηγή προσθέτοντας ότι το μαχητικό καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια επιδρομών κατά της Daesh στην περιοχή.

Νωρίτερα άλλες πηγές ανακοίνωναν ότι κατέπεσε από άγνωστη αιτία. Δεν ήταν φανερό αν το αεροπλάνο καταρρίφυηκε ή συνετρίβη από τεχνική βλάβη. sputnik

Ως Mig-23 αναφέρουν το αεροσκάφος πολλές πηγές της “αντιπολίτευσης.”

dimpenews.com