Ρωσικά κρατικά κανάλια: o ρωσικός στρατός έτοιμος ν΄απαντήσει στις προκλήσεις των ΗΠΑ στη Συρία./Βρυξέλλες: η Ρωσία θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε σ΄επερχόμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Vladimir Poutine © Photo News

Oπως μεταδίδει σήμερα 15.10.18 η βελγική lesoir τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια αναφέρουν ότι ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος ν΄απαντήσει στις αμερικανικές προκλήσεις στη Συρία.

Όπως τόσοι άλλοι ρώσοι για τους οποίους η αρχική πηγή πληροφόρησης παραμένει η τηλεόραση η Tatiana Petrova βλέπει τις βραδυνές ειδήσεις. Αυτές τις ημέρες των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Δύσης και Μόσχας η μοσχοβίτισσα δεν κρύβει την ανησυχία της. « Έχουμε την εντύπωση ότι θ΄αρχίσει ο Γ Παγκόσμιος πόλεμος » τονίζει.

« Θυμίζω στους αμερικανούς στρατηγούς ότι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-300 και S-400 που διασφαλίζουν την αεροπορική κάλυψη των ρωσικών βάσεων στη Συρία έχουν ακτίνα δράσης που είναι σε θέση να αιφνιδιάσει οποιοδήποτε μη ταυτοποιημένο αεροσκάφος », προειδοποίησε ο ρώσος στρατηγός Igor Konachenkov, εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού στρατού καθώς οι ΗΠΑ κατηγορούνται ότι επιδιώκουν να προκαλέσουν μια στρατιωτική κλιμάκωση.
Στη Ρωσία ψίθυροι καλά ενορχηστρωμένοι αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες δελτίο τροφίμων,προετοιμασία αντιπυρηνικών καταφυγίων ή επαναπατρισμό με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος των ρώσων υπαλλήλων που βρίσκονται στο εξωτερικό…le soir 15.10.16

Βέβαια η εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας σε Βρυξέλλες Βέλγιο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των υπηκόων του βασιλείου χαρακτηρίζει ως προπαγάνδα τις τυμπανοκρουσίες των ρώσων για Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.

dimpenews.com