Ρωσικό Γ Επιτελείο: πάνω από 1200 τρομοκράτες (30 καμικάζι) είναι έτοιμοι να επιτεθούν στο Χαλέπι από ΝΔ

Over 1,200 Terrorists Prepare to Attack Aleppo from South-WestΠερισσότεροι από 1,200 τρομοκράτες συμπεριλαμβανομένων 30 καμικάζι,βομβιστών αυτοκτονίας είναι έτοιμοι να επιτεθούν στο Χαλέπι από ΝΔ τόνισε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.Προσθέτει ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν την ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι για να δεχθούν ενισχύσεις και να προετοιμάσουν νέες επιθέσεις στα περίχωρα του Χαλεπίου μεταφέρει το Sputnik.
“Μια ομάδα με περισσότερους από 1,200 “μαχητές”, συμπεριλαμβανομένων 30 καμικάζι προετοιμάζουν επίθεση στο Χαλέπι από τα ΝΔ.Αυτοί έχουν στη διάθεσή τους τανκ,επανδρωμένα οχήματα και πάνω από 20 ημιφορτηγά εξοπλισμένα με βαρέα οπλικά συστήματα ” ανέφερε ο
Sergei Rudskoy, ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του ρωσικού Γενικού Επιτελείου.
Ο ρώσος σταρτιωτικόςαποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες στο Χαλέπι συνεχίζουν να δέχονται όπλα και πυρομαχικά συμπεριλαμβανομένων κινητών συστημάτων αντιαεροπορικών (MANPADS).
Όλοι οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από πολίτες και μαχητές για να βγουν από το Χαλέπι μπλοκαρίστηκαν από τους τρομοκράτες ισχυρίστηκε ο Rudskoy , προσθέτοντας ότι οι διάδρομοι βρίσκονται διαρκώς υπό τα πυρά των τρομοκρατών.
“Mαχητές συνεχίζουν να εξαπολύουν επιθέσεις με ρουκέτες και πυραυλικά συστήματα σε κατοικημένες συνοικίες του Δ Χαλεπίου συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών διαδρόμων.
“Το προηγούμενο 24ωρο σκοτώθηκαν 8 και τραυματίστηκαν πάνω από 30 από τα πυρά των τρομοκρατών. Ως αποτέλεσμα των επιθέσεων 3 αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου για τη συριακή επανασυμφιλίωση τραυματίστηκαν ελαφρά” είπε.
Πρόσθεσε ότι “την Πέμπτη οι τρομοκράτες της Ahrar al-Sham εκτέλεσαν δημόσια 14 τοπικούς αξιωματούχους που καλούσαν τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τους διαδρόμους για να εγκαταλείψουν τα ανατολικά μέρη του Χαλεπίου.”
Η Ρωσία επέκτεινε την ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στην όλη για μια ημέρα ακόμη από τις 08:00 π.μ ως 19:00 μ.μ για την 22η Οκτώβρη σύμφωνα με τον Rudskoy.alalam 22.10.16

dimpenews.com