Ο στρατός απώθησε μαζική επίθεση της Daech στο αεροδρόμιο T4 στην Παλμύρα.

cz3hel0w8aeokar

Ο συριακός στρατός και οι Μονάδες Εθνικής Άμυνας απώθησαν μια ισχυρή επίθεση της Daech sστην αεροπορική βάση  T-4 που απέχει  90km από την Παλμύρα.

« Ο στρατός και οι Μονάδες Εθνικής Άμυνας απέκρουσαν μια ισχυρή επίθεση της  Daech κατά της αεροπορικής βάσης T-4. Η επίθεση εξαπολύθηκε από τα ΝΔ και ο αντίπαλος εξαναγκάστηκε σε απόσυρση  », δήλωσε μια πηγή από το εσωτερικό των Μονάδων Εθνικής Άμυνας στο RIA Novosti. Σύμφωνα με την πηγή η αεροπορική βάση σφυροκοπείται με ρουκέτες και όλμους. Ο στρατός πέτυχε ν΄απωθήσει τους τρομοκράτες σε κάποια χιλιόμετρα σε διάφορες κατευθύνσεις. Βέβαια οι τρομοκράτες προσέγγισαν την T-4 σε μια απόσταση  4 km, κάτι που αποτελεί μια απειλή για τη βάση.

Η κατάσταση στην Παλμύρα σχετίζεται με την έλλειψη διεθνούς συντονισμού σύμφωνα με τον Πούτιν. Το  T-4 είναι το αρχικό οχυρό των κυβερνητικών δυνάμεων και η α΄γραμμή άμυνας στην περιφέρεια της πόλης της Χομς.Μετά την κατάκτηση της Παλμύρας οι τρομοκράτες προήλασαν σε μια απόσταση   90 km dπρος την κατεύθυνση της  Homs, απειλώντας να κατακτήσουν την πόλη al-Qaryatayn.sputnik 17.12.16

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/dimpenewscom-610882789027213/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

dimpenews.com