ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Γονείς προετοιμάζουν για καμικάζι την 8χρονη κόρη τους που ανατινάχθηκε στη Δαμασκό.

718982

Βίντεο παρουσιάζουν την μικρή 8χρονη Fatima που ανατινάχθηκε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή al midan στη  Δαμασκό να καθοδηγείται και να εξοπλίζεται από τους ίδιους της τους γονείς για την αποστολή της καμικάζι.Ο πατέρας που είναι τ. μέλος της Jabhat al Nusra  o Shaddad Abdul Rahman « Abou Fatima, » προετοιμάζει την κόρη για την επίθεση αυτοκτονίας.Το ένα βίντεο δείχνει τη συνομιλία του  Shaddad με την κόρη του Fatima και την ακόμη πιο μικρή την Islam:

  • Fatima τι θα κάνεις σήμερα;
  • Μια επιχείρηση μάρτυρα..

  • Που;

  • Στη Δαμασκό.

  • Στη Δαμασκό.Εσύ είσαι μικρή δεν είσαι ούτε καν 9 ετών.

Δεν απαντά η μικρή.

Πατέρας: Είμαι ο Νιμρ.Η Ισλάμ ειναι 7 χρονών και η Φατίμα 8 χρονών.Ειρήνη να έχεις ..
Μητέρα: να έχεις υπομονή.
Πατέρας: Γιατί στέλνεις τα κορίτσια σου το ένα είναι 7 και το άλλο 8 είναι πολύ μικρά για τζιχάντ.
Μητέρα: Κανένας δεν είναι μικρός για το τζιχάντ.Γιατί το τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε μουσουλμάνο.όλοι γέροι μεγάλοι μικροί.
Πατέρας: Έχεις δίκιο.Ο Θεός να σε ευλογεί.Είθε ο Θεός να δεχθεί τις κόρες σου είθε ο Θεός να ευχαριστηθεί από εσένα.
Φωνάζουν μάνα και κόρες  »Αλλάχ ακμπάρ ».
Πατέρας: Έλα άστες τώρα άστες να φύγουν θα πάνε να πολεμήσουν στο όνομα του Θεού.


Έχουν φορέσει μάυρα ρούχα niqab τα έχει αγκαλιά και τους δίνει οδηγίες για το πως θα γίνουν καμικάζι.Προφανώς τους βιντεοσκοπεί η μάνα.Στο φόντο της όλης σκηνής η μαύρη παντιέρα με κορανικά εδάφια.
Στο α΄βίντεο με την μητέρα φοράνε ακόμη τα κοσμικά ρούχα ενώ στο β΄βίντεο με το πατέρα φορούν μαύρα ρούχα. Ο πατέρας υποκινεί τα κορίτσια να γίνουν καμικάζι γιατί έτσι θα υλοποιήσουν τα διδάγματα του ισλάμ.Η 1 από τις κόρες του ανατινάχθηκε με ζώνη εκρηκτικών στο αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού.Τα ειδησεογραφικά υποστηρίζουν ότι και τα 2 κορίτσια πήγαν ν΄ανατιναχθούν στο αστυνομικό τμήμα αλλά το ένα δεν τοάφησαν οι φρουροί να διεισδύσει.

Η ομάδα που συντόνιζε την όλη επίθεση ζήτησε από την κόρη να ματαιώσει την επίθεση γιατί πληροφορήθηκε ότι ο αριθμός των αστυνομικών στο τμήμα ήταν μικρός.Η Fatima. όμως αρνήθηκε λέγοντας : «Όχι θέλω να συναντήσω (να δω) το πρόσωπο του Θεού « .

Ο  πατέρας  ισχυρίστηκε ότι ώθησε την κόρη του για να γίνει αυτή η ενέργεια ως  «εκδίκηση για τα παιδιά του Χαλεπίου. « shaamtimes και συριακά μέσα 21.12.16

dimpenews.com