αρχείο

Mια έκρηξη χτύπησε ένα λεωφορείο στο Β Λίβανο στην περιοχή της Κοιλάδας Bekaa Valley σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας ένα άλλο το πρωί της Τετάρτης αναφέρει το National News Agency (NNA) .

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη al-Ain, περί τα 20 km (13 miles) δυτικά των συριολιβανέζικων συνόρων μεταφέρει το NNA .Το al-Manar είπε ότι η βόμβα εκρήχθηκε στο εσωτερικό επιβατικού λεωφορείου , σκοτώνοντας τον αντιδήμαρχο της πόλης και τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό. reuters

Ένας λιβανέζος στρατιώτης σκοτώθηκε στη Συρία.

Ο στρατός του Λιβάνου,οι ειδικές δυνάμεις και αυτές των πληροφοριών του στρατού του Λιβάνου πραγματοποίησν τα ξημερώματα της Τετάρτης για β συνεχόμενη ημέρα έρευνες κατ οίκον στο παραμεθόριο χωριό Qasr (Békaa), στο Hermel,αναζητώντας τους δολοφόνους του λιβανέζου στρατιώτη Ali Qaq, που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα από ενόπλους ενώ έκανε τις διακοπές στην περιοχή Saydé Zeinab στη Δαμασκό.

5 άτομα συνελήφθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά. Το πρωί η σορός τους νεκρού παραδόθηκε στους οικείους του.
Σύμφωνα με πολλά μίντια ο Ali Qaq σκοτώθηκεαπό έναν ένοπλο της φράξιας Jaafar, που τον κατηγορεί ότι πριν 2 μήνες σκότωσε ένα άτομο της οικογένειας του σ΄ένα σημείο ελέγχου του στρατού.OLJ28 / 12/2016

dimpenews.com