Φρίκη-Θρίλερ στην Οδησσό: 25χρονος αποκεφάλισε μάνα και 2χρονη κόρη και αποπειράθηκε να επαναλάβει την τρομοκρατική του Βερολίνου επιτιθέμενος με καμιόνι στο πλήθος.


Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στην περιοχή Ovidiopol της Οδησσού στηνν Ουκρανία διαπράχθηκε ένα φρικτό διπλό έγκλημα.Σύμφωνα με το  site της  odessa.report. η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους περίοικους για μια πυρκαγιά σ΄ένα σπίτι.Φτάνοντας η πυροσβετική και διασώστες εντόπισαν 2 σώματα αποκεφαλισμένα.Ανήκουν σε μια γυναίκα και στην 2 ετών κόρη της.Ύποπτος θεωρείται ένας 25χρονος για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ένα ανθρωποκηνυγητό από τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το RIA Novosti επικαλούμενο τον  αστυνομικό διευθυντή  της περιοχής της Οδησσού, Ντμίτρι Golovin στη συνέχεια οδηγώντας το φορτηγό του ο δράστης και κατευθυνόμενος προς την Οδησσό προγραμμάτιζε να ρίξει το καμιόνι εναντίον πλήθος.Ήδη στο δρόμο προκάλεσε ατύχημα και δεν σταμάτησε.. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ο δράστης κατόρθωσε και βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ενργεί για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συμμετέχουν ειδεικές δυνάμεις της αστυνομίας, εκπαιδευμένοι σκύλοι, και στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.
Η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες ότι  ο δράστης μπορεί να είναι οπλισμένος με πυροβόλα όπλα και μαχαίρια.

Σύμφωνα με το vesti ο δράστης επιχείρησε να επαναλάβει την “τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο” και να ρίξει το καμιόνι στο πλήθος.

Αποκεφάλισε μια γυναίκα και την 2χρονη κόρη της και ήθελε να επανλάβει την επίθεση του Βερολίνου αναφέρει και η novosti-n.Η διπλή δολοφονία διαπράχθηκε τη νύχτα της 29ης Δεκέμβρη.Ο ύποπτος είναι ο Dmitri Pogorelov, και τα θύματα είναι οι 42χρονη J. Olga και η κόρη της 2 ετών Maria.Το κίνητρο παραμένει άγνωστο.

To odessamedia αναφέρει τώρα ότι σύμφωνα με τον  επικεφαλή της υπηρεσίας Τύπου της GUNP της Οδησσού   Alain Voitenko  ο κλοιός σφίγγει για το δράστη σε ερημική περιοχή στο Ovidiopol.Ενεργοποιείται διαδικασία παράδοσής του.Προσθέτει ότι 500 μέλη των δυνάμεων της τάξης επιχειρούν για τη σύλληψή του.

dimpenews.com