Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι 4 ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στην επίθεση με καμιόνι που πραγματοποίησε παλαιστίνιος στην Ιερουσαλήμ.%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3sjsi9 13 τραυματίστηκαν οι 3 είναι σε σοβαρή κατάσταση ο ένας μέτρια και 9 ελαφρά.Ο οδηγός εξουδετερώθηκε από στρατιώτες.Το γκρούπ των στρατιωτών ήταν μπροστά από ένα λεωφορείο σε θέση επιβίβασης όταν δέχθηκε την απρόσμενη επίθεση. Μιλούν για τρομοκρατική επίθεση.Παλαιστινιακές πηγές ταυτοποίησαν τον οδηγό ως τον Fadi al-Kanabir, έναν φυλακισμένο που απελευθερώθηκε  από την  Jabel Mukaber, μια συνοικία της Α Ιερουσαλήμ.%ce%ba%ce%b1ssuhhus

6 ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν στην επίθεση με camion bélier αναφέρει από την πλευρά του το λιβανέζικο al manar.

Kαι συνεχίζει ότι ο τ.κρατούμενος στις ισραηλινές φυλακές Fadi al-Qanbar, οδήγησε την Κυριακή μια επίθεση κατά στρατιωτών του ισραηλινού στρατού κατοχής και σκότωσε τουλάχιστον 6 ενώ τραυμάτισε άλλους 15.Προέρχεται από τα κατεχόμενα της AlQuds και σκοτώθηκε αναφέρει ο ανταποκριτής του AlManar από τους παριστάμενους στρατιώτες.

Opération d’AlQuds au camion bélier

Τα ισραηλινά μίντια μιλούν για 4 νεκρούς και η εφημερίδα Yediot Aharonot, αναφέρει ότι 6 τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. όλοι οι στρατιώτες ήταν μέρος μονάδων ελίτ του στρατού ανέφεραν τα ισραηλινά μέσα.

Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, και ο υπουργός Άμυνας Avigdor Lieberman, επισκέφθηκαν το σημείο της επίθεσης πριν να συνέλθει το βράδυ το υπουργικό συμβούλιο για να συζητήσει τον αντίκτυπο της επίθεσης.

Ο Fadi al-Qanbar, καταγόταν από την Jabal Mokaber στ΄ανατολικά της ’AlQuds, και οι δυνάμεις κατοχής περικύκλωσαν το σπίτι του και συνέλαβαν τον πατέρα του. Οιδιάφορες παλαιστινιακές φράξιες από τη Γάζα χαιρέτισαν την επίθεση ως αντίποινα στα εγκληματα του στρατού κατοχής που στοχέυουν τον παλαιστινιακό λαό αναφέρει το site Paltoday.

Δεδομένου ότι οι νεκροί και οι τραυματίες είναι στρατιώτες η αστυνομία της κατοχής επέβαλε ένα  black out για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης μετέφεραν τα ισραηλινά μέσα όπως παραθέτει το Arabs48.al manar

dimpenews.com